Neden bu kadar beceriksizler? Kızlara çalış ayakların üzerinde dur kocandan isteme derken oğullarına neden ev işi öğren kendi yemeğini kendin yap karından isteme muhtaç olma demiyor
11 gü
Neden bu kadar beceriksizler? Kızlara çalış ayakların üzerinde dur kocandan isteme derken oğullarına neden ev işi öğren kendi yemeğini kendin yap karından isteme muhtaç olma demiyor
Cevap
6Cevap
Ben yemek yapmayi biliyorum ancak biliyorum diye de bilmeyen kadin hayatta almam
Bilmeyen kadın mı var
Sen kadın biliyor diye de kadından bekleme kendi yemeğini yap
Yapma ya o zaman sen yemek yapmayı bilmeyen seni seven kadınla evlende yemek yap kadını seviyorsan yemekte yaparsın
Seven erkek yemek yapar sevdiğine erkek yemek mi yapmayacak tüküreyim öyle sevgiye otursun ne olacak seviyorsan yaparsın
Eşitsek kendi yemeğini kendin yap kadından bekleme. Hergün kahvaltını yemeğini kendin pişirir hazırlarsın
hiçbir şey yaptıramazsın oldu hizmetçi mi arıyorsun kendine sümbüle bak kendisi yemek yapmayacak yok bizi mi skecwksiniz yok saksı mı olacaksınız derken iyiydi hiçbir şey yapmayacak sende kalkıp kendi yemeğini yapacaksın elin kolun bacağın var sana niye yapsın saksı mısın sen eşitiz ya hani kalkıp kendine yemek yapacaksın eşit olmak istiyorsan herişini kendin yapacaksın kadında yapmayacak ha bekliyorsun diyelim kapının önüne koyar seni tekmeyi yersin bir güzel ohhh
Yaptıramazsın sen yapacaksın ne olacak sanki kalkmışken kadına da hazırlayın evi de temizleyin
Çalış eve gidincede yemek yap ordan kadınada yapta bir işe yara
Benim annem bana öğretti ama ben yine de karımdan bekleyecem bu da seni ilgilendirmez
Karında seni 1 güne kalmaz kapı önüne koyar bir güzelde nafaka alır ohhh 😄
bu işte bir paradoks var gibi e sonuçta erkek annesi dediğinizde siz oluyorsunuz ya hani kabahat yine sizde
Oğlumun olduğunu nerden biliyorsun
İşte oğlu olan analar beceriksiz kız anneleri becerikli
Karın olunca yapmazsın hergün
Ev hanımı değilsede yapmıyorsunuz hergün
Bu yüzden boşanıyorlar nafaka alıyorlar iyi oluyor aslında
Ee olacak o kadar kadının hizmetinin yıpranmanın bedeli
Aklı başında adam hergün temizlik ye ek yapsa kadın boşamaz
Bazı kızlar için de öyle ama
Burası erkeklere ait soru
Kızlar beni alakadar etmez
Tamam sakin ol
Yetiştiriyorlar ama siz düzgün erkek beğenen yok
Nerde esgal dış görünüşe sahip hanzo görünümlü kara kara ecis bucus kansız dış görünüşe sahip kötü erkekler var onlara gidiyosunuz
Düzgün erkek yok
Var ama begenmiyosunuz
Her türlü art niyetli erkeklere bile bile gidip düzgün erkek yok deme lüksüne sahip değilsiniz siz TC kadını
Yok ki beğenelim
Hepiniz aynısınız
Tabi kanka tabi o nednele sadece egsal dış görünüşe sahip hanzo görünümlü erkeklere gidiyosunuz
O nedenle iyi niyetli olduğunu anladığınız erkekleri reddedip esgal tiplere gidiyosunuz
İyi niyetlilerde esc gibilere bakıyor
Alakası yok
Evet öyle
Senin gibimi
Yok anan gibi
32 yaşına gelmişsin anan öğretemedi mi kendi aşını kendin yapmanı
Beceriksizliğiniz yüzünden
Anan öğretememiş kendi ayakların üzerinde durmayı senin adına üzüldüm muhtaçsın birilerine
Sana gelen kim dayı
Yazmışsın işte emmi
Benim sevgilim iyi
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konu gerçekten çok önemli ve sıkça karşıma çıkıyor 🌱 Çocuk yetiştirirken aileler bazen toplumsal beklentilere göre hareket ediyor. Özellikle erkek çocuklara sorumluluk vermemek ya da ev işleriyle tanıştırmamak geçmişten gelen alışkanlıklarla alakalı. Oysa herkesin kendi başına ayakta durabilmesi gerekiyor. Anneler çoğu zaman oğullarını korumak istiyor ama bu, onların ileride zorlanmasına sebep oluyor. Kızlara “güçlü ol” denilmesi, erkeklere de “kendi işini görmeyi” öğretmekle dengelenmeli. Her çocuğa eşit sorumluluk vermek, onları hayata daha iyi hazırlıyor 🙏🌸