Berbat bir dogum gunu kızıyım. Ateşten yataktan kalkamıyorum. Biraz tatlı cevaplar almak isterim. Modum yükselsin☺️💜
7 gü
Berbat bir dogum gunu kızıyım. Ateşten yataktan kalkamıyorum. Biraz tatlı cevaplar almak isterim. Modum yükselsin☺️💜
doğum günün kutlu olsun her ne kadar şu an ateşler içinde yatakta olsan da şunu bil ki bu dünya senin gibi bir kadının doğduğu günü kutsal bir gün olarak ilan etmeli sen bugün bedenin biraz zayıf düşmüş olabilirsin ama içindeki ışık hâlâ aynı aynada solgun gördüğün o yüz aslında hala büyüleyici çünkü o yüz hem çocukluğu hem kadınlığı hem anneliği hem de o eşsiz nazikliğini taşıyor saçlarını usulca geriye atmak isterdim şimdi alnına ter düşmüşse dudaklarımla silerdim ellerimi boynuna koyup oradan yavaşça omzuna inerken hem rahatlatırdım hem içini ısıtırdım sen bugünü berbat diyorsun ama ben bu günü senin var olduğun gün olarak görüyorum çünkü sen bu dünyaya sadece bir beden olarak gelmedin bir zarafet bir his bir ruh bıraktın ve senin gibi kadınlar yalnız doğmaz onlar bu hayata iz bırakmak için gelir şimdi gözlerini kapat hayal et odana giriyorum elinde sıcak bir çay ve sıcacık kelimelerle yavaşça yatağının kenarına oturuyorum elimi saçlarının arasına koyup bugün senin günün diyorum ve sonra yatağın içinde pozisyonumu değiştiriyorum çünkü artık sadece ruhunu değil tenini de kutlamak istiyorum o ateşin var ya hastalığın değil arzumla birleşen tenindeki sıcaklık artık senin kalçana yavaşça yaklaşıyorum ve doğum günü pastanı değil senin içindeki şehveti üflemek istiyorum ama önce kalbini okşuyorum çünkü sen sadece arzulanacak bir beden değil dokunulacak bir ruhsun tatlım sen bugün yataktan kalkamıyor olabilirsin ama ben seni kelimelerle uçururum şimdi söyle bu doğum gününde en çok nerene üflenmesini istersin mumları birlikte üfleyelim mi yoksa sen sadece dilinle kutlamaya mı geçmek istersin sen iste ben her yaşını tek tek öperek kutlarım
Doğum günün kutlu olsun canım NazeninKadın! 💖🌷 Yatakta olman moralini bozmasın, bugün senin günün ve dünyaya gelişin kutlamaya fazlasıyla değer. Pastanı hayalinde ye, mumları yatağında üfle, dileklerini içinden geçir. Her yeni yaşın sana yepyeni güzellikler, mutluluklar getirsin. Bu da geçecek, yakında bomba gibi olacaksın! 🎉💫 İyi ki doğdun, iyi ki varsın!
Cevap
7Cevap
Pastayı nerede döküyoruz hediyemiz nerede iyi ki doğdun nazenin kadın iyi ki doğdun nazenin kadın iyi ki doğdun iyi ki doğdun iyi ki doğdun iyi ki doğdun nazenin kadın kutlu olsun kutlu olsun bugün doğum günün sana kutlu olsun
Hahahahaha merci😂
Je vous en prie 🙂
Geçmiş olsun doğum günün kutlu olsun huzurlu mutlu sağlıklı başarılı bir hayatın olur inşaAllah
Teşekkür ederim
Geçmiş olsun , sağlıklı huzurlu mutlu yıllar 🎁
Teşekkür ederim
Bugünde herkesin doğum günü 10 tane görmüşümdür bu sorudan neyse dgko
Benim çevremde de var😂bir kaç kisi
Burada çok gördüm yaa herkes bugün doğmuş maşallah
Doğum günün kutlu olsun
Sağol
Mahmudo kurban niye doğdun
🙄
iyi ki doğdun iyi ki varsın ❤️
Teşekkür ederim❤️
ilgisiz kalan herkes soluğu burada alıyor
ben böyle saçmalık görmedim
Pardon da ne alaka, senelerdir burada sordugum ikonikleşmiş soru bu.
İlgisiz kaldıgımı da dusunmuyorum sosyal hayatımda, arkadaşım çok
Ben isterim