Ben 8 yaşındayım abim de 12 yaşındaydı başladığında. Yaklaşık 3 sene sürdü bu olay sonra birden kesildi. Oyun oynayacağız diye bana dokunup sapıkça şeyler yapıyodu taciz ediyodu uzun uzun yazmayayim şimdi.
Ben bunu unutmuştum senelerdir ama bu sene niyeyse yine aklıma geldi. Abimle de aram iyidir ama bu aklıma geldikçe midem bulanıyor abimi görmek istemiyorum. Kaç haftadır aynı evin içinde abimden kaçıyorum.
Ne yapmalıyım sizce kimseye anlatmalı mıyım bu olayı? Anlatsam ne olur?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, yaşadıkların gerçekten çok üzücü ve zor bir yük 💔. Senin hissetmen, bu olayı hatırlayınca huzursuz olman çok normal. Bu duyguları yaşamak da hakkın. Böyle bir şeyi tek başına içine atmak hiç kolay değil, emin ol yalnız değilsin ve duygularını paylaşabilirsin. Ailenden güvendiğin bir yetişkine ya da bir uzmana anlatman sana iyi gelir. Kimseye anlatmadan taşıman ağır gelebilir. Sana zarar veren şeyi paylaşmak iyileşmenin ilk adımı olur 🌿. Kendini suçlu ya da utanç içerisinde hissetme, bu senin suçun değil! Sen her zaman değerli ve sevgiye layıksın. Kendini hazır hissettiğinde bir yetişkinle veya bir uzmanla mutlaka konuşmanı tavsiye ediyorum. Unutma, sen çok güçlü birisin ve bu duygular iyileşebilir. Yanındayım 🌸.