8 gü
AI Persona’ya Sor

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kaç yaşındasın
Temelin ne durumda bacım
👋👋👋
Senin matematik ve fen iyi mi
Ikiside fen matametik
Peki tyt ve aytyi nasıl yaptınız
Ben sadece tyt girdim
Neden
Buyu
Matematik ve feniniz iyi mi tyt ve ayt de
Evet
Tyt ayt matematik nasıl halledebilirim sınava bir ay kaldı
0danmi baslicaksin kac net istoyosun
İsteğim 30 çünkü gerisi kurtarmıyor aslında kurtarması için fen de lazım ama yok hiçbiri
Biyolojiyi halledersin sözel ya aytde 13soru var yani sifirdan zor az kaldi hiç temelin yoksa zor olur
Ne seviyedesin ne kadar net istiyosun kac netlerdesin
Tum bunlari degerlendirmek lazim
Peki ayt matematik nasıl halledeceğim
Tyt ayt matematik 30 net istiyorum diğerleri de ne kadar olabilirse kar
Ayt mat Eyüp b var çok ağır gelir dersen ilyasgunes var temel duzeyde 7gunluk tyt halledebilirsin 10-15netlere rahat ciksrsin 7gunluk tyt videosunu izle bence sıkıştırsan bi güne sıkışır izlersin sonra ayt gelince ayt kapsamli ve Eyüp byi tavsiye ederim ben genelde ayt ve tytden ortak konulara çalış ikinci dereceden denk. Fonksiyon gibi gibi
Dediğiniz çok akıllıca aslında peki fenleri nasıl yapmam lazım
Fenleri fizik temelin hiç yoksa başlama bence çünkü biyoloji ve kimyadan rahat ilerlersin fizikte karşılığını alamayabilirsin biyoloji sözel olduğu için tyt varsa eğer biyoloji temelin mutlaka ortak bağdaşan konulari tytde hallet sonra ayt başla doktor biyoloji olabilir yani hoca tercihi sana kalmış kimya içinde görkem şahin ya da kimyaadasi olabilir yine sana. Kalmış
Ben hiç bir şey bilmiyorum konu hakkında fakat bir ayda bunlara nerden başlayayım sizce ihtiyacım da var bu sınavı kazanmaya
1) Tamam ilyas güneşin 7gunluk tyt kampini izle. burada bi temelin oluscak.
2) dedigim gibi ayt ve tytnin ortak mat konularina bak şöyle yazacaksın tyt ayt konulsr yaz nete matematikte ortak konuları bul onlara Eyüp boncuk ayt videolarını izle oynatma listelerini
3) biyoloji selin hoca var doktor biyoloji var hoca tercihi sana kalmış başla izle birini bitir yeterki ve mutlaka kaynak çöz videoyu izleyip ardından o konunun testini çözmen lazım
4) gorkem sahinden izle kimyayi yine tyt ve aytsini cok rahat yetistirirsin konu +soru +deneme odakli calis
Ayt matematikte sizce kaç net iş yapar sınavda bir de en çok soru hangi konudan geliyor
Ya öyle bi şey yok senin ne istediğini bilmen lazim hangi bölüm istiyosun hedefin ne
Ama genel olarak 50net ustu iyi yerler gelir
Ama bu kadar kısa sürede temelin yoksa bilemiyorum nasil yaparsin
Köpek gibi araliksiz calisman lazim saatlerce hic araliksiz bir yerden basla yani öylemi böylemi deme basla
Bana kalirsa da sagliga ilgin varsa sağlık tercih et atamasiydi 2, yillik dandikk bölümler bile çoğu 4yilliklardan avantajli Şu an egitimi bitirdikleri için dandik bi bölüm tercih etme onu açık olamayan atanabilcegin bolumlere bak
Mutlaka tercih ettiğin bölümlerde atama puanlarına ve kac kişi alıyor ona bak önü açık değilse okuma boşuna
Benim hedefim tıp ya da mühendislik ancak şu anki şartlara baktığımda hemşirelik ya da hukuk istiyorum gerçekçi olursam
Şu an 2 yıllık sağlık bile olur fakat şöyle ben daha önceden 4 yıllık okuduğum için devlete 2 yıllık sağlıkla atanamam değil mi
Ebelik tutarsa onada git hemşirelikten daha düşük puanları atanirsin,60puanlarla girersin hukuga gelince Şu an hukukta çok fazla yığılma var asgari ücretin altinda avukat çalıştırıyorlar yakın tandigimdan biliyorum asıri müptelası degilsen pisman olursun hukukta aç kalırsın iyi bi hukukçu olamazsan ayrica hukuk eşit ağırlıktan alıyor tmden aliyor
Evet 4 yilliklar iki yıllık bölümlerden atanamiyor
Hukukçuların şartları iyi olduğu söyleniyor ki zaten başarı sırası da yüz bine çekildi benim de tanıdıklarımın rahatı bayağı iyi bir de fen falan yapamam diye onu düşündüm yani sadece dedim mat yapsam ne olur diye
Sen bilirsin ben sadece söyledim karar senin
Peki ben daha önce 4 yıllık okudum şimdi 2 yıllık okusam devlete atanamıyorum değil mi
Evet dedim ya atanamiyosun okuma iki yıllık
Boşuna okumuş olursun
O zaman en mantıklısı 4 yıllık hemşirelik ona da en kötü fen lazım yine bir de geometri olarak ne önerirsiniz
Sizle konuşabilir miyim siz sanırım iyi yaptınız üni sınavında