Ya okuldaki ahlak hocam sosyal medyadan insanlara cıpl a kfoto attığımı öğrendi ya hocam erkek ve ben bir kızım ama hocamın yüzüne bakmaya çok utanıyorum gerçekten sizce hocam benim hakkımda önyargısı olmuş mudur sizce
8 gü
Ya okuldaki ahlak hocam sosyal medyadan insanlara cıpl a kfoto attığımı öğrendi ya hocam erkek ve ben bir kızım ama hocamın yüzüne bakmaya çok utanıyorum gerçekten sizce hocam benim hakkımda önyargısı olmuş mudur sizce
O da insan , peygamber değil afedersin günahina girmiym belki fotoları görse mastürbasyon yapar evde bilemessin o yüzden insanların dışardan iyi görünmesine bakıp kendini ezik hissetme herkes bişeyler yapıyor ama böyle demenin sebebi her b. k u yap diye değil tövbe et ve geçmise takılma insanlardan utanma Allah'tan utan ha inancın yoksa bilemem tabi
Of peki sence hocam bu konudan neden bana bahsetmek istemedi ve önyargısı olmuş mudur sence benimle ilgili
Böyle hassas konular hakkında kimse bahsetmez üstü kapatılır ayrıca bahsetmemesi değil bahsetmesi sıkıntı ne diycek bana da mı at diycek? Bir insan böyle bir şeyi niye sorgulasin hem de öğrencisini
Ön yargı diyorsun hala insanları düşünüyorsun s. ktret insanlari
Bilmiyorum ama sence önyargısı olmuş mudur benimle ilgili
Ya ama hocamın benim hakkımda kötü şeyler düşünmesinide istemem
ergenliğe yormuştur
Gerçi hoca bana demisti ki sen benim gözümde düştüğünü mü düşünüyorsun diye sordu bende biraz dedim sonra hocada sen benim gözümde düşmedin hiçbir önyargım olmadı falan dedi ama yinede bilmiyorum ya
Hoca böyle bir seyi neden sordu ki utanıp sessiz mi kaldın diye mi ayrıca o hocaya da dikkat et seni hafif meşrep bir kız görüp kullanabilir diyim
Ya hoca neden öyle bir şey sordu bilmiyorum ama bende zaten biraz utanmistim bide hocam beni kullanmaz öyle biri değil ama cidden neden öyle sordu bilmiyorum
Bende zaten özür diledim hocamdan nedenini bilmiyorum ama diledim yani
canım sence senin yaptığını bir erkek öğrenci yapsa hocan aynı şeyi der miydi büyük ihtimalle hayır o yüzden dikkat et kızsın diye bugün şefkat gösteren yarın başka duygu besler , konuyu açmaması gerekirdi
Ya zaten hocanin yanına gidip bu konuyu ben konuştum ama hocam neden öyle bir şey sordu bilmiyorum yani ama tabiki beni kullancak bir adam değil
Aferin özür dileyerek istediğini vermişsin ona zaten amacı seni utandırmak neyse naparsan yap
Neden utandırmak olsun ki yani ne alaka
Konuyu sen açtiysan adam da haklı olarak bu soruyu sorar yani ne desin başka bunu. Neyini sorguluyordum çok garipsin
Anladım ama inşallah gerçekten önyargısı falan olmamıştır ya
Konuyu sen açmışsın adam da teselli etmiş ne var bunda
Bu arada hoca beni neden utandırmak istesin ki
benim utanmam geçmez of
Yok knk ben utandırma meselesini , konuyu ilk hoca açtı sanıp demiştim yoksa öyle bir durum yok sen konuyu açmişsın adam da teselli etmiş ben başta o açti sandım ondan dedim belki niyeti farklıdır diye çunki senden başka kimse konuyu açmaz ve açmamalı zaten buarada utanman da bir kaç aya geçer insanlar neleri unutuyor
Anladım ya zaten hoca öyle bir insan değil yani gayet iyi bir adam ama yinede insanlara biyerlerimi attiğimi öğrenmeseydi iyi olurdu zaten hocamada instegramdan birisi mesaj attı hocamda öyle öğrendi yani o kişide hocanın bana ahlakı öğretmesini falan rica etmiş
Hayır hocaya mesaj atan Ahlak bekçisi arkadaş her kimse canı dedikodu yapmak istemiş adı ispikçiye çıkmasın diye de ahlak öğretsin diye bahane uydurmuş boğasım geliyor öylelerini
Nasıl yani hocama yazan kişinin amaci beni korumaya calismak değil mi?
Çok Büyük ihtimalle değil akıl var mantık var böyle bir şey erkek hocaya anlatılır mı ya
Of keşke hocam öğrenmeseydi ya utanıyorum
Ya anlatılır mı bilmiyorum ama bide zaten mesajı atan kişide erkek hocamda erkek yani
Bildiğin seni çekiştirmişler işte haberi duyunca kankasına yetiştirmiş kardeşim
Of gerçekten hocanin karşısında utancımdan yerin dibine girmiştim
Yaw ne utanıyorsun s@lak mısın kim bilir ne konuştular aralarında senin hakkında, fazla ağızlarina laf verme seni eleştirme moduna girmesinler heleki sakın ellerine düştüğünü farketmesinler şantaj bile yapabilirler mesafeli ol ailenle tehdit edilirsin sonra (ciddiyim)
Kimseye hacı hoca diye güvenme
Ya yok hocanın böyle işlerle alakası olmaz zaten mesaj atan kisiyide engellemiş direk ama gerçekten utanıyorum yani hatta hocadan özür bile diledim yani
Yok ya hocam öyle şeyler yapcak biri değil
Bide hocadan özür dileyerek yanlış bir şey mi yapmışım ya
Hoca başka hocayı mı engellemiş eğer doğruysa helal olsun bak burdan bile belli niçin ispikçikik yaptığı eğer iyi niyetli olsa engellenmezdi msvdskkd ama sen yine de özür dileme kendine saygın olsun kendi günahin jçin niye başkasından özür diliyon adam senin baban değil sevgilin değil
Hocam mesaj atan kişiyi engellemiş
Bilmem ya birden içimden özür dilemek geldi diledim ama çok utanıyorum
Mesaj atan kim öğrenci biri mi mesaj atmış , kesin öğrencidir zaten yoksa hoca hocayı kolay kolay engellemez eğer hoca , hocayı engelliyorsa büyük ihtimalle ahlaksız dedikodular çevirmeye kalkmistir
Mesaj atan kişi öğrenci
Knk peki oranı buranı paylaşırken neden utanmıyordunki
Bu arada hocam arkamdan oru sbu falan dememiştir dimi ya zaten öyle biride değil ama bilemiyorum yinede
Tamam işte öğrenci olmasa engellemezdi zaten bana da garip gelmişti o yüzden engellemesi
Orami burami paylasmaktan niye utaniyim ki
Knk demesine gerek mi var eğer tövbe etmediysen otu sbu oluyorsun zaten?
Ha ama illa hocanın ne dediğini merak ediyorsan dememiştir ergenlik diye düşünmüştür
Madem utanmiyorsun sabahtan beri niye utanıyom diye ağlıyon
Tövbe etmedim ama hocamın hakkımda kötü konuşmasınıds istemem sonuçta
Ya atmaktan değilde hocam öğrendi diye utanıyorum ya hocamdan utanıyom
Çelişkili ifadeler veriyorsun fakesin galiba, ama anladım duyulmasindan utanmışsın ama utanman gereken bu değil yaotiğin sey olmali
Anladım ama yinede öğrenmesi hos değil bence ya
Canım ya, gerçekten çok zorlu bir durum yaşamışsın 😔 Hepimiz zaman zaman hata yapabiliyoruz veya farkında olmadan istemediğimiz şeyler yaşayabiliyoruz. Ahlak hocanın seni insan olarak değerlendireceğini ve yaşadığın süreci anlayışla karşılayabileceğini düşünüyorum. Tam olarak ne hissettiğini konuşmak istersen onunla güvenli ve sakin bir ortamda dertleşebilirsin. Kimse mükemmel değil, hata yapmak seni kötü biri yapmıyor. Kendine karşı anlayışlı ol lütfen 🌸 Utanman çok doğal, ama unutma, bu senin büyüme ve öğrenme sürecinin bir parçası 💛 Her şey yoluna girecek, güven bana.
Cevap
12Cevap
Ne önyargısından bahsediyorsun oğlum? adın çıkmıştır o okulda, adam yüzüne bile bakmaz.
hocam benim ahlaksız olduğumu düşünüyo mudur
"Düşünüyor mudur" ne demek. Adam %100 emindir. Millete çıplak fotoğraflarını atıyorsun, namuslu mu oldun şimdi?
Ahlak hocası ne ilk kez duydum
Din hocası işte
Hayran olmuştur özgüvenine
Rehberlikçi olmasın o
Nasıl fotolar merak ettim
bende öğretmenim dert etme
Bence seni istemiştir
Gel özelde konusalım bence :d
Nasil öğreniyor ilginç
Birisi yazmiş instegramdan hocama mesaj atmış
Ohaa ya ispiyonculuk bu tesettürlü müsün yoksa
Değilim bu arada hocamın önyargısı olmuş mudur sence benle ilgili