Bunların amacı nedir tam olarak?

6 ay önce tanıştığım oğlanla 6 ay sonra yeniden konuşmaya başladık. Benimle buluşmak istiyor başka şehirde yaşıyor yanıma gelecek. 6 ay önce de, dün de kız kuzeni konuşmalarımızı fark etmiş ve çocuğu darlamış o kim diye. Çocuk flörtüz dese de kız inanmamış sevgilisiniz demiş. Üstüne bir de çocuk benim için Ankara 'ya geleceği zaman o da gelip benimle tanışmak istemiş bu çocuk da bana sormadan kabul etmiş. O kadar sinirlendim ki. Bir de bana sormadan böyle bir şeyi kabul etmiş ama ben tanışmak istemediğimi söyledim. Kuzeni için biraz deli diyor yani bunu ne anlamda dediğini anlayamadım sordum ama tam bir açıklama yapmadı. Hem eskiden yaşadığım hem de başkalarından gördüğüm şeylerden dolayı ben bu kadar özel hayata dahil olmaya çalışan bir kuzenin normal bir kuzen olduğunu düşünmüyorum. Bence çocuğa karşı bir ilgisi var. Hatta bunu çocuğa da açıkladım ama henüz bana yanıt vermedi. Çocuk en az 2-3 hafta kalacak Ankara 'da ve kız benimle görüşmek için inat ediyor. Daha kızın kendisi ile tanışmadım nasıl birisi olduğunu bilmiyorum. Çocuğun dediğine göre "kardeş" gibilermiş. Şimdi ne yapabilirim bilmiyorum birazcık akıl verebilirseniz sevinirim çünkü böyle bir durum hiç yaşamadım.
Güncellemeler
4 gü
Bir de şunu eklemeyi unutmuşum kız çocuğu darlamış benimle tanıştırması için. İnat edip duruyormuş.
Bunların amacı nedir tam olarak?