Diğer kızlar gibi neden güzel değilim?

Üniversiteye gidiyorum oradaki kızlar hep makyajlı çok güzel giyiniyorlar kendilerine çok güzel bakıyorlar erkek arkadaşlarıda var benim bu yaşıma kadar hiç erkek arkadaşım olmadı bir tane olacaktı oda istemedi sonra görüldü attı mesajıma annemle babam ben küçükken ayrıldı annem bir adam için bırakıp gitti çok zor günler geçirdik hala da öyle kendime bakamıyorum para verecek kimse de yok yani babam veriyor ama yetmiyor yol parası olarak gidiyor hiç param yok zaten doğru düzgün üst baş alamıyorum hep aynı şeyleri giyip duruyorum bir tane bile arkadaşım yok psikolojik olarak iyi değilim çocukluğumdan beri zorbalanıyorum babamın kız kardeşleri kuzenlerim hep bizimle dalga geçiyorlar.
Benim hiç sevgilim olmadı beni seven ilgi gösteren bir erkek olmadı beni ciddiye alıp buluşmak isteyen biri oldu ve dışarıda buluştuk bir tane bile arkadaşım yok iste 7 ay sonra 20 yaşıma giricem bu zamana kadar genç kızlığımı yaşayamadım bundan sonra da yaşayamıcam güzel değilim özel değilim akıllı değilim değerli değilim çünkü o kızlar gibi davranamıyorum istesemde onlar gibi harika ve mükemmel olamam ki hayatım boyunca ezilmeye mahkumum kaybettiğim zamanı düşününce canım acıyor geri gelmeyecek ben bir daha 17 18 19 olamıcam zaten güzel değilim kimse beni sevmez istemez ki o kızlar ışıl ışıl yıldız gibi hepsi ben sönük bir kibrit parçası gibiyim eskimiş toz bezinden farkım yok her konuda çok iyiler ben hic bir konuda iyi değilim onlar gibi naif değilim prenses değilim o kızların hepsi sanki birer inci tanesi gibi bense ucuz bir teneke işte
Güncellemeler
2 gü
Dayanamıyorum artık bende güzel önemli ve değerli olmak istiyorum ama olamıyorum ben güzel olsamda diğer kızlar benim önüme geçecek her konuda güzel olsam değerli olsam bile hep biri benden daha iyi olacak her zaman ezik olarak kalacağım Dayanamıyorum kabullenemiyorum bende bu hayatı yaşamak istiyorum sevilmek istiyorum onlar gibi özel olmak istiyorum
Diğer kızlar gibi neden güzel değilim?