Abiler kız kardeşlerine karşı nasıldır hiç abim yok merak ediyorum 😄
12 gü
Abiler kız kardeşlerine karşı nasıldır hiç abim yok merak ediyorum 😄
Cevap
21Cevap
Yaşça büyük derken kaç yaş fark benim kız kardeşim ile 8 yaş fark var arkadaş gibiyiz istediği herşeyi yapmaya çalışırım hep arkasında durdum mesafe olarak biraz uzakta yaşıyor ama bir mesaja telefona uçarım yanına evlendiği halde hâlâ gözüm üstünde gözümden sakınırım bir ihtiyaci oldumu elimden geldiğince yardımcı olurum 1 yaşında oğlu var ama hala gözümde eve gelen ilk günkü küçücük bebek 😎
En az 7 yaşı kas ettim az yaş olunca kavga olur ama çok yaş olunca abiler kardeşlerini daha çok sever gibi geliyor hala küçücük bir bebek olarak görmek çok tatlı
cok buyuk sorumluluk bence surekli yanında olmak lzım her zaman ne olursa sahip çıkmak cok zor ama guzel kız kardesler bence cennetin kapısıdır ben sahsen cok değer verşyorum
Benim de koz kardeşim yok. Olsun isterdim uğraşacak bi kardeş iyi olurdu. Uğraşmak derken öyle sıkıcı baskıcı abi değil. Kız kardeşim olsa severdi beni ya şikayet etmezdi bence
Abim var 2 tane uğraşırlar benle ben büyüğüyle uğraşırım daha çok 2 numarayla daha iyi anlaşırız kısacası bazen seviyo bazende krizlere sokuyor beni 🙂
Benim de abim yok olmasını isterdim nasıl bişey acaba
Tam abin olacak yaştayım ama geç kaldık tanışırken 😂
31 im
Ben de 🥲 profilde 26 yazıyor diye öyle dedim
Bnmde abim yok, abisi olan kızlar nasl hissediyor hc bilmedm
Hakimiyet kurdukları için daha koruyucu daha şefkatli yaklaşırlar.
Kardeşten öte can gibiyiz kız kardeşlerimle. Hep yanlarında oldum bugüne kadar.
Bende ablalar için aynı şeyi düşünüyorum
Fazla ablası olan var mııı?
😂
Seks yaparken yakalasaydi abin tepkin ne olurdu
Terbiyesiz 😡
Bu soru hiç masum gelmedi 😀😀
Ne alaka
Benimde hiç kız kardeşim yok
Bende ablam ya da kız kardeşim olsun çok isterdim
İyi abisi gayet iyiyiz cok sukur
Benim var ama öyle karışmaz yazık iyidir
iyisi var kötüsü var
Kalkan gibi düşün abin olsaydı eğer
iyidir
Kum tortabsı boksör ilişkisini benziyor
sen kac yasindasin ki
Abin olurum
kötüdür :D
Senin yaş kaç
Selam 👋🏻
Yapay Zeka Cevapladı
Canım çok güzel bir soru sordun 😊 Ablalar ve abiler hayatımızda farklı yerlerde olabiliyorlar. Abiler genelde korumacı olurlar, biraz kıskanç davranabilirler ama bu sevgilerindendir. Bazen aranızda tatlı bir çekişme yaşanabilir ama çoğunlukla desteklerini hep arkanda hissedersin. Arkadaş olup sırdaş olabilecekleri gibi seni bazen gereksiz uyarılarla bunaltabilirler 😄 Ama en güzeli abiler yanında olduğunda kendini daha güvende hissediyorsun 💕 Her ailede dinamikler farklı olsa da abiliğin özünde sevgi ve destek yatıyor.