Güncellemeler
1 yıl
Uyandığım saatlerde 6.6,10.10,11.11 şeklinde oluyor
Ya günahada girmek istemiyorum alt tarafı sayı batıl inanç falan olacak diye korkuyorum ama hep hep denk geliyor yarık yıldır falan algisa seçicilik desem şarjla aynı oluyor vxnsjdsm bence telefonum kontrol ediliyor ve bana kafayı yedirtmeyi istiyor (!)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sizi böyle düşündüren durum ne oldu? Gizli üye olduğunuz için zaten anlatsanız da kim olduğunuzu anlamayacaklar.
Peki bu postunu da 2.22 de paylaşman sldkskkdmc
Nasıl yani
Ya işte sarjimda 22 xhksjdsk
Nasıl yaniyide 2.22de paylaştım şaka gibi ama değil al sana kanıt
Bi olaydan sonra mı böyle şeyler yaşandı? Ya da çok odaklanınca öyle oluyor olabilir algıda seçicilik
Bu arada saati sen yazmasan fark etmemiştim fhsjjfkd soru paylastigim zamanlamaya bak bı olay derken ne tarz bir olay?
Off bu sayılar bana kafayı yedirecek mesela alarm kuruyorum farkında olmadan alarmı ertele yaptığım zaman bile 23.23 oluyor
Bir ara teslanin 3 6 9 teorsini arastirmistim ya sayılarin farklı anlamları olduğunu düşünüyorum zaten ama bu kadarıda korkunç gelmeye başladı
Mesela bu saatlere dikkat etmeye başlamana sebep olan olay neydi? Zihin bir şeye odaklandı mı sürekli onu görür çünkü ama başka sebepler de olabilir
Evet büyük ihtimalle sayılara fazla dikkat etmeye ve obsesypn yapmaya başlamanız sebebi ile plmuş
Aslında tek odagim su dönem hayatım lakin bir dönem dikkatimi çekti 11.11di ve arkadaşlarımla olan geçmiş yazışmalara bakınca 22.22, 10.10 alarm 10dk erteleyince 23.23 saate bakıyorum 02.02 ya diyorum tesadüf hoop bir bakıyorum sarjimda 2 xjskfjdm
Evet sayıların anlamlarinada bakıyorum artık yurt dışında insanlar ikiz alevden falan bahsetmişde bilemiyorum hiç arastirmadim
Sence bu işaretlerin arkasında ne tarz bi işaret ya da anlam var?
Hayatım bug veriyor takmıyorum normal diyorum mesela soruyu yazarken farkında değildim sen 2.22 yazmasan veya arkadaşlarla yazisiyorum kanka senle yazisirken sayılar cifleniyor falan yazıyorlar öyle fark ediyorum saçma sapan bir döngü yarım yıldır
Valla dümdüz saat ama neden hep denk geliyor farkında olmasam bile birileri hatırlatıyor mesela bu soru ve senin hatırlatman gibi ayrıca ben sayıların farklı anlamları olduğunada inanıyorum özel şeyler aslında sayılar
2.22 gibi rakamların denk gelmesi özel bir durumu mu ifade ediyor nuneroloji literatüründe
Neyse yaa kuruntu yapıyorum denk gelse bile yakmayacagim artık
Evet galiba çok bilgim yok ki benimde
Bence bilinçaltına kodladığın için öyle denk geliyor
Bencede
Artık gelse bile takmıyorum
Heh takma işte
Bendede aynı durum
Denk geliyordur