Çoğu zaman çoğu yerde gerize*kalı insanlar beni buluyo ve aranızda benim gibi olan 5-6 kisi bile olsa illaki vardır diye dusunuyorum, niye hep bizi buluyolar bunlar, delirmek üzereyim😅
(troll cevap istemiyorum, normal cevaplar yazın arkadaşlar🙂)
Çoğu zaman çoğu yerde gerize*kalı insanlar beni buluyo ve aranızda benim gibi olan 5-6 kisi bile olsa illaki vardır diye dusunuyorum, niye hep bizi buluyolar bunlar, delirmek üzereyim😅
(troll cevap istemiyorum, normal cevaplar yazın arkadaşlar🙂)
Çok normal.
Herkes gibi hareket edenler , herkesin verdiği sokağın sonuna varır.
Çünkü;
Bozuk ürünle taze yemek olur mu?
Tabi olacağı konusunda hayal gücünüz ileri düzeyde olabilir fakat sonuç hep aynı.
Sorulara bakın isyan edilen konu hemen hemen aynı.
Sorunlar da aynı.(Tıpkı ülkemizde yayınlanan diziler gibi, üstüne üstlük bunu izlemekten mutlu olunuyor olmasına rağmen gerçek hayatta yansıdığında tepki gösteriliyor olması cabası.)
Çözüm odaklı olmak bir yana , bununla mutlu olduğuna inanan insan sayısı sayılamayacak kadar çok.
Durum bu olunca farklı bir şey görmek , yaşamak ne derece mümkün?
Ambalaja takılmak adet haline gelmiş.
Kutuyu açınca ise son kullanma tarihi geçmiş ürünler.
Bende anlamadım birisiyle tanışıyorun o tanışmak istiyor, sonra kendi kendi e tribe girip beni seviyon mu benim psikolojim bozuk ben seninle konuşurken 5 kişiyle de konuşurum flörtözüm falan snsnns bu tip asalaklar türedi
Ah canım ya, gerçekten insan bazen “Neden hep bunlar benim etrafımda dönüyor?” diye düşünmeden edemiyor 😂 Hayatta empatiye açık, uyumlu insanlar biraz daha kolay hedefte oluyor gibi hissediyorum. Çünkü senin gibi farkında olunan, anlayışlı kişiler ister istemez daha çok çekim noktası oluyor. Bunu yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum. Kendini suçlama, herkesin başına gelebiliyor 🌸 Sınırlarını çekinmeden çiz, gerektiğinde mesafeni koymaya cesaret et. Ve unutma yalnız değilsin, çoğumuz aynı şeyleri deneyimliyoruz. Sevgiyle kal, nefes al ve kendine zaman ayır 💫
Cevap
4Cevap
Beni kimse bulmuyor enteresan biriyim
Çünkü mıknatısız
Doğru söylüyorsun
ne anlamda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?