Ben gec evlendim düne kadar annemle yaşıyordum… düğünden yarım sene sonra babamı kaybettim 😔 tam alışıyoruz derken annem kalp krizi geçirdi.. kardeşlerim annenle uğraşmak zor geldiği için birbirine sarıp durdu. Ya düne kadar ben vardım ilgilendim. Şimdi bende evliyim. Eşimle birbimize alisamazken annemi bana birakmak istediler. Ya o benim annem canım tabiki ilgineicm ama bende yeni evliyim. Çocuk da istiyoruz yaşımız geçiyor. Niye böyle anlayışsızlar bilmiyorum. herkes kendi derdine düşmüş. Kimse beni anlamıyordu.. sonrada ablamlarin işyeri vardı kapattiler işler iyi yürümedi.. Şimdi herkes bir nevi sıkıntı çekiyor. Sanki ben evden ayrılincau hersey alt üst oldu..😟
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılKendine haksızlık etme. Kardeşlerin ona sağladığım konfor alanını kaybettileri için böyle davranıyorlar. Yeni evli bir çiftin evinde birisinin kalması uygun olmaz. Bu kadar beklemişsin, en güzel günlerinizi birbirinize sımsıkı sarılarak geçirmemiz lazım. Şu an atacağınız sevgi tohumu ilerde evliliğiniz uzun ömürlü ve sağlam olmasını sağlayacak. Birbirinize karşı daha tahammüllü olacaksın. 😊😊😊
Onlarda kardeşim ama bugüne kadar sen baktın biraz da onlar ilgilensin014 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle.. onlara dağladığım konforu kaybettiler.. şimdi anlayiyorlar ama anlamak istemiyorlar. Bisey oluyor mesela temizlik falan snede gel sende kal burada diyorlar. Ben zaten her hafta gidiyorum anneme elimden geldiğinde temizliğini yapıyorum onlar mesela ayda bir geliyor yapmıyor diye söyleniyor y yakında olan zaten Allah versin iş olunca kaçıyor 😏 kıyamıyorum anneme yinede gidiyorum tabi veya ablamlara acıyorum yazık yoruluyor zaten hayatta diye düşünüyorum 😒 öyle bir insanım …
- 1 yıl
maalesef çok benciller. Kendi evliliklerin ilk yolu böyle bir şey olsa ne derlerdi. Sana ilk yol müsade etmeleri laızm. Eşinle sevgi bağını atmanız için baş başa kalmanız, ortak birşeyler yapmanız laızm. 1 seneden sonra sende daha fazla yardım edersin zaten.
Soran1 yılZaten ilk aylarımızda kaynanamgille yaşadık… evleri ayırdık derken babamı kaybettik 😞 birinci senemiz böyle geçti.. şimdi şimdiye eni toparlanıyoruz derken annem rahatsizlandi yalnız kaldı … ama kimse beni anlamıyor :(( .. ben zaten cicim aylarından da bisey anlamadin
- 1 yıl
Cicim aylarında eşinle çok yanlız kalman lazımken kalamamışsın. Şu an istiyacınız olan yanlız kalmak ve birlikte vakit geçirmek. Bunu da söylemem lazım kusura bakma ama evliliğim temeli ilk yıllarda kaliteli cinsellik ile atılır. Yapabildiğiniz kadar cinsellik ve ortam zaman geçirip, biryerlere gitmemiz lazım. Temeli iyi atarsan ilerde sorun olursa bu günleri düşünüp birbirinize karşı tahammüllü olursunuz. Artık mutlu olmak senin de hakkın, dimi 😊😊😊
Soran1 yılYani … ama kimse düşünmüyor. Herkes kendini daha dertli sanıyor. Ben iyi durumdayım sanyiorlsr. Bu yüzden Hased eriyorlar anlıyorum ama. neler çektiğimi Allahtan başka kimse bilmiyor …
- 1 yıl
Sen geç evlenmişsin. İlk yılda kendi evin olmamış. Sorunlar yaşamışsın. Şu an tam eşinle birlikte olma zamanı gelmiş, gezme tozma sanki 10 yıllık evliymişsin gibi hareket etmeni istiyorlar. bir şey söylesende ne çok koca meraklısıymışsın derler. Bu insanlar acayip
Soran1 yılBird ekendi kardeşlerim yani… onlar neler çektiğimi biliyor senelerdir. Zaten dediğin gibi geç evlendim. Çocuk istiyorum ama yaşımız da geçti bü yüzden dedim onlarada bende isterim anneme destek olmak tabi o benim canım ama oda benden torun bekliyor bunun içinde stres üzüntü olmamamı lazım. Okusa mutlu etmek istiyorum dünya gözüyle görsün babam görmedi 😞
- 1 yıl
Çocuğunun olması için çok rahat olman lazım. Eğer kafana takarsan asla olmaz. Rahat olmazsan hormonlarının iyi çalışmıyor. Bundan dolayı hamile kalana kadar kafanın rahat olması lazım. Sana 1 sene dokunmasınlar, eğer seni seviyorlarsa
- 1 yıl
Senin de mutlu olduğunu annen görmek ister zaten 😊😊
Soran1 yılBen mutlu olursam herkesi mutlu ederim 😇
- 1 yıl
Ondan şüphem yok.
Eşinle aran ve uyumun iyi belli. Sadece kendi ailen hayatını zorlaştırıyor belli. Ama eşin anlayışlı birisi belli 😊😊
Soran1 yılYok hiç değil maslesefyyy ben kendi ailesiyle yaşadım kaç ay o bir iki saat idare edemiyor. Arada ablamgil gelir arkalarından laf eder mesela yasa annemi fazla istemez. Arada yine getiririm evime yasa ben orada kalıyorum
- 1 yıl
Bu kadar beklemişsin eşin konusunda da pek şanslı olmamış yaaa. Artık herkesi idare etmeye çalışıyorsun ve arada sen kalıyorsun.
Bana da senin gibi iyi niyetli bir eş lazım 😊😊 eşinin senin kıymetini bilmesi lazım. Son derece iyi bir eşsin, bu kadar kadın arasında. - 1 yıl
Umarım her şey istediğin gibi olur 😊😊
En İyi Cevaplar
1 yılher şey olacağına varır senin evlenmenla ilgisi yok bunun. Arkadaşım da evlenecekti düğün gününü beklerken kayınbabasını hastaneye kaldırdılardı iş yerinden arkadaş ta senin kayın baba 1 haftaya gider dedi adam tam 1 hafta sonra ölmüştü. Arkadaşın düğünü 5 ay sonrasına ertelenmişti. Yani hayatın doğal akışı işte, evlenmesen de bunları yaşayacaktın.
06 Yorumla- 1 yıl
Bir de yeni evliymişsin anladığım kadarıyla 1 yıl bile olmamış kardeşlerinin yaptıkları da ayıp ama. Yeni evli birine bu kadar yük bindirmek çok yanlış.
Soran1 yıl🥺öyle diyorum bauende demekki babam benim evlenmemi beklemiş …mesela. Çok şükür onun evinden onun kollarında evden cikmistim 🤲🏻
Soran1 yılBir yıl geçti.. bir yıl ama nasıl ilk alaylar kaynanayla yaşadım… ayrı eve çıktık iki ay sonra babamı kaybettim 🥺 aradan geçti annem rahatsızlarda kay ay ardı ardına … şimdi yavaş yavaş oda saflığına kavuştu daha iyi.. yank biz cicim aylarında da bisey analmadik..
- 1 yıl
Annene Allahtan şifa diliyorum. Umarım sen de evliliğinde bşr ömür mutlu olursun
Soran1 yıl🤲🏻😔 Allah razı olsun kardeşim
- 1 yıl
Amin.
1 yılGerekiyorsa olabiliyorsa Bütün kardeşler bir yer tutacak anne yakında, (örnek aynı binada üstte gibi..) o evde yaşayacak. Ama diğer kardeşlerinin yakınında olması gerekiyor dediğin gibi sen yeni evlisin anlayışsız davranıyorlar O zaman böyle bir teklif getireceksin
08 Yorumla
Soran1 yılŞu an kaldiygi daire zaten iki kardeşime çok yakın. Yani işten önce sonra uğrayabiliyor. Ama büyük ablamız çalışıyorum diye kaçıyor işten… erkene kardeşim de alışverişe götürür getirir tamam iş bitmiş olur. Ya bu kadının da gezmeye ihtiyacı var …
- 1 yıl
Bunları onlarla konusarak çözebilirsiniz ancak. En iyi cozum onlara cok yakin bir yerde olmasi. Esiniz annenizi istemeyebilir. Onu da bilmek gerek.
Soran1 yılÖyle birsey olamaz sevmese bile saygı duymak zorunda. Onun ailesini bende sevmiyorum ama saygı duyururum yani…
- 1 yıl
Ya kimse kimseyle evlendi diye ailesini yanında tutmak zorunda değil Bu bir gerçek. Yani Annenizi Kendi evinize alsanız Yarın adam bunu mırın kırın etse sizden uzaklaşsa Bu tamamen evliliğinize olur yazık günah. O yüzden benim aklıma gelen tek çözüm bu kardeşlerin aynı binada yaşayan annesinin olması. herkes versin kirasını kadın otursun Bari tek başına. Aynı binada olunca en azından ilgilenirler
Soran1 yılÖyle demeyin.. ben annesiyle yaşadım ama ilk aylarımda.. bana mecbur tuttu küsür abakmasin madem öyle bende istediğim zaman annemi getiririm. İstemiyorsa ayrılırım yani… bir anne bulamazsınız ama bir eş sevgili herzsman bulabilirsiniz
- 1 yıl
Sevgili kardeşim maalesef işin içine aile anne baba girdi mi o evliliklerden artık Hayır gelmiyor. Hakkınızda hayırlısı olsun diyelim
Soran1 yılAmin 🤲🏻 ama sizinde basina gelebiir annenizi mi düşünürsünüz o an yoksa esiniizimi bilmiyorum ama yarın onlar olmasını hayatta zaten istediğin kadar yalnız kalıcaksınız 😞
- 1 yıl
Böyle bir durumda Eğer annemi kimse almıyorsa gerçekten bir çözüm bulmak için bir süre eşimle konuşup idare etmesini isteyip eve alabilirim. Ama bunun uzun süreli olması evlilik açısından büyük sıkıntı olur. O zaman ben de size şöyle diyeyim annenizin Böyle bir durumunuz varsa niye evlendiniz o zaman. Annenizle oturup ona bakacaktınız. o adamın günahı ne?
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evi ayakta tutan senmişsin demekki diğer kardeşler pasifmiş ama artık aktifleşmek zorundalar sen yeni evlisin onlar bakması lazım sadece senin annen değil onlarında annesi ya da program yaparsınız 15 gün biriniz bakarsınız diğer kardeşlerinde 15 er gün bakar..
05 Yorumla
Soran1 yılÖyle görünüyor 🥺 şimdi anlıyorum eskiden hepsi rahattı anneme gelip yiyip içip sonra giderlerdi evlerine … şimdi hem anneme yardım hem arkalarından toplayan yok 😒 bencil olmaları beni üzdü. Şurada evleneli nekadar oldu onlarda bu yoldan geçtiler. İnsan anlayış gösterir benim bunları demeye gerek kalmazdı …
Soran1 yılEee düne kadar ben yapıyordum cönkü hepsi bana güveniyordu … hele büyük ablamız zamanında çocukları annem baktı büyüttü şimdi sıra annem bakmaya gelince zor geliyormuş 🤨
Soran1 yılKendisi de yarın yaşlanınca kim bakacak acaba 🤔 öyle değilmi Yy iyilik et ki iyilik bulasın… ben annemin duasına çok inanıyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, emin ol hissettiklerini anlıyorum 😞 Yeni bir hayata başlarken bir yandan kayıp, hastalık ve aile sorumluluğu üstlenmek çok yorucu olabilir. Herkesin senden beklenti içinde olması da seni iyice sıkıştırmış. Sen herkesin yükünü taşımak zorunda değilsin, kendine zaman ayırmak hakkın. Evliliğinde eşinle uyum sağlamak da zaman alır, bu konuda kendine yüklenme 💚 Kardeşlerinle açıkça konuşup annene olan desteği paylaşman çok önemli. Sen de biriciksin, kendini unutma. Sana kocaman sarılıyorum, bazen her şeyi toparlamak için biraz zamana ve anlayışa ihtiyacımız olur 🌸
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
15Cevap
- Aile & Toplum konusunda 150,6b cevap paylaştı.
u 1 yılboşanabilirsiniz
02 Yorumla
Soran1 yılSende herkesi boşuyorsun 😅 kactane yorumun altında gördüm seni..
- 1 yıl
sadece tavsiye :D
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bunlar hayatın getirdiği şeyler
Yaşamda acı tatlı her olay olur
İnsan her zaman gülemez ya da ağlıyamaz
Sadece yaşanan olaylara karşı sağlam v3 güçlü durmaya çalışmalıyız
Bianda her şey değişir hayatta02 Yorumla
Soran1 yılIns… ama sanki ablalarım olsun kimse kabullenemiyor evlendiğimi… istiyorlar herseyde ben olayım. Ya düne akadar men yaptım herseyi zaten şimdi iki gün yalıyorlar sonrası zor geliyor 😏
- 1 yıl
Tabi onlarda anlayışlı olmaları lazım yeni evlisiniz
Annenizi bakmayı sıraya koyabilirsiniz
Böyle olursa hak geçmez
1 yılErkek evlat böyle işte bi anneye bakamazlar ama anne her evlada bakar erkek kardeşlerinin bu şekilde bencilce davranması yanlış hele de evliler ise karısından çekindikleri için söylemiyorlar bile ablan baksın diyeceklerini bildikleri için
09 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle … biz konuştuk sırayla alırız falan erkek kardeşim önce kaynini evleniyordu düğünü bahçene attiler aradan geçti yine söyledik oralı olmadılar meğerse gelin hakim 3. bebek istiyormuş 🙄 anlicaniz hem görümcenin hem kendi gelinlerin önüne geçmek istemiş.. şimdi de bebek olucak diye götürmüyorlar. Yarın soğurursa yine anneme muhtaç kalıcaklar ama 😏
- 1 yıl
O kesin canım Allah yaşatıyor emin ol ama senin bakamıyor olmanda kötü bu genel durum da annenin zoruna gider içten içe hasta olur kadın
Soran1 yılBenim bile içim gidiyor.. çünkü ben annemin dertortagidim. Heryere birligke giderdik… annemde çok çekingen bir insan kendi işini halledemiyor. Çarşı pazar hep birlikteydik.. arada gezdirirdim önü. Diğerleri işini görüyor ve eve bırakıyor yy okadinin ruhuna da iyi gelmesi lazım. Ben yeni evliyim ama kendim getirmesemde kalıyorum annemde arada. Sağolsun eşim bisey dmeez.
- 1 yıl
Enişte adam gibi adammış en azından erkek kardeşlerinden daha adam mış izin vermeyede bilir nebileyim bin türlü erkek var ben mesela kaynanamın bezini bile alırım Allah düşürmesin tabi de çok severim allahı var ama annem…. Hayatta bana muhtaç olmasın
Soran1 yılAllah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.. ileride nasıl olur bilmiyorum. Şimdilik annemin eli ayağı tütüyor ama oda yaşlanıyor artık. Eşimde işte evde istemez pek mesela rahat olamıyorum diye. Ben gidince de ses etmiyor bu yüzden. Arada söylenir ama annem o benim ( ben onun bandıyla yaşadım ama kaç ay) neyse 😏
- 1 yıl
Yaaa kıyamam nasıl de sever annesini çok iyi bi evlatsın canım benim Allah ağzının tadını bozmasın
Soran1 yılAmin 🤲🏻 eşime de vicdan merhamet versin..
- 1 yıl
Amin amin ben hep söylerim evliliğinde bir kadın eşinin iyiliği kadar rahattır eğer eşin iyi ise sende rahatsındır ama eşin ne kadar kalpsiz merhametsiz ise o derece berbat bi evliliğin oluyor
Soran1 yılKendi sırlını bile düşünmez benim kadar yank… egostsim diyorum güceniyor bana ben öyle değilim falan ama tamda bu bencil biri
- Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılİnsanlar z başkalarının hayatına müdahale ettiklerinden daha fazla kendi hayatlarını mahvederler. Sabırlı olursanız sizde annenize bakmanın mükâfatını alırsınız
04 Yorumla
Soran1 yılAldigimi düşünüyorum zaten.. ablamlardan daha şanslıyım görüyorum ama bu annemin bana ettiği duası diyorum herzamsn..
- 1 yıl
Evet, daha mutlu olmanız dileklerimle
Soran1 yılÇok tsk ederim 😇
- 1 yıl
Rica ederim 😊
Ben olsam hepsiyle bağımı koparırdım. Bunlar zor gününde de yardım etmezler. Bir güzel rezil ederdim sonra da ne arar ne sorardım. Asla bir bardak suyu bile haketmiyorlar
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılHerkesin bir sınavı vardır. Eşinle konuş bu konuyu.
03 Yorumla
Soran1 yılOda sadece kendini düşünen bir insan.. kendi ailesini bile fazla düşünmez
- 1 yıl
Umarım bir çözüm bulabilirsin
Soran1 yılTsk ederim … ins
1 yılEğer evliliğiniz iyi gitmiyorsa çocuk için acele etmeyin!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSende mi şu an annen ve eşinle atan iyi mi en önemlisi bu
03 Yorumla
Soran1 yılİkisiyle de iyi ama eşimle yeni yeni anlıyoruz birbiriinizi. O alışkın değil
Cevap sahibi1 yılSana saygısı varsa ne ala mutluluklsr dilerim
Soran1 yılEh işte… tsk ederim..
Gizli Üye(18-24)1 yılDemekki evlilik doğru bir karar değilmiş zamansiz olmuş
013 Yorumla
Soran1 yılGelmişim 40 yaşıma.. bezaman olucakti sence?
Cevap sahibi1 yılYaşını bilmediğim için öyle dedim haklısın o zaman ama yapacak bir şey yok seninde hayatini düzene koyman gerekir ama sen daha eşine alismadan dediğin gibi böyle olmasi yanlış
Soran1 yılBirden kendi özablalaim.. kendileri de geçti bu günlerden. Ama sanki benim üstüme yüklemeye çalışıyorlar … sanki ben daha rahatım maddi manevi onlar öyle düşünüyor ama..
Cevap sahibi1 yılBu bence senden kaynakli bir şey tahminimce sen kendi sıkıntılarını derdini içine atan ailenle sirdas olmayan dertlesmeyen kendi sıkıntılarını onlara yansitmayan birisin ve onlarda senin maddi manevi hiçbir durumunu bilmedikleri için iyi sandıkları içinde bu sekilde davranıyorlar
Soran1 yılBen hep positiv olmaya çakıyorum.. içim bejagst kötü olursa olsun gülüyorum mutlu etmek siyahidim hepsini.. çünkü hepimiz çok çektik bu yaşımıza kadar. Annemde dahil onu üzmek istemediğim için mutlu görünmeye çalışıyorum. tamam yeni evliyiz haliyle herseyimiz yeni rahatız belki ama bizimse borçlarımız vary ama onlar evimiz arabamız var diye çok mutlu sanıyorlar …
Cevap sahibi1 yılEv araba mal mulk sorun değil onlar senin karakterinden dolayı üzerine geliyorlar hayır demeyi bilmiyorsun o yüzden
Soran1 yılKıyamıyorum.. herseyerde böyleyim ben
Cevap sahibi1 yılTahmin ediyorum o yüzden önünde iki secenek var ya oldugundan farkli bırıne dönüştür kendini ya da şimdiden eşinle kavgalara alışmaya basla
Soran1 yılKırılan ben oluyorum hep … kötü olmaya çalışıyorum ama sonunda yine bakmışım üzülen ben ommuşum. Neden böyle yaptım neden böyle dedim diye mesela
Cevap sahibi1 yılOnu düşünme neden yaptığın senin ve senin geleceğin için onemli artık herşeyden şikayetçi olmaya basla hep negatif gorun arada kır insanları ve hiçbir şey olmamış gibi devam et sürekli yok diye agla bu senin mutluluğun için önemli
Soran1 yılDiyorum yalan değil borçlar var alamıyorum edilemiyoruz batı şeyleri biliyorlar.. bende övünemm zaten ama onlar benim hayatım evim görüyor Bus eder de içlerine kıskançlık haserlikmi giriyor bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılYok onlar sen onların işine yaradığın kadar varsın senin değişmediğini biliyorlar senin yalman gereken onlara değiştiğini eski senin öldüğünü yeni bir sen olduğunu kanıtlamak
Cevap sahibi1 yılBak yasim 19 hâşâ sana akıl vermeye haddim olmaz ama senin bu yaşadıklarını yaşadık o yüzden tecrübeliyim o yüzden biliyorum kademe kademe anlatmaya gerek yok umarım yaşamazsın ama gün gelir esinden ayrılıp yalniz kaldığın zaman herkes yine seni suçlar ve tekmeyi basar kimse ardinda olmaz evine almaz kocasindan kiskanir karisi musade etmez evlerine gitmene eger çocuğun da olursa bi paket yiyecek alip vermezler rezillik çekersin bi sekilde ayakların üzerinde durmaya başladığın zaman herşeyi yoluna koyduğun zaman tekrar o swni red edenler hor gorenler Yakinlasacaktir o yüzden once kendini ve geleceğini düşün
Gizli Üye(25-29)1 yılAlakası yok her şey üst üste gelmiş onlarında suçu var hayat tecrübeleri yok
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 808 cevap paylaştı.
1 yılHerkes sırayla baksın
01 Yorumla
Soran1 yılErkek kardeşimizin eşi yani Gelin evinde yatılı istemiyor , büyük ablamın eşi yani Eniste de sorunlu bir insan ablam evinde yatıramıyor. Annem orada kalmak istemez zaten.. uzakta olan ablamla ben kalıyorum. Diğeri zaten senelerdir getiri görüyordu annemi hem dükkanları vardı destek oldurulduk bende dahil…
Tam zamanında evlenmişsin yani
00 Yorumla
1 yılBoşuna hayırlısı demiyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKendine bı kadar sorumluluk yükleme
03 Yorumla
Soran1 yılÖyle bir duruma getiriyorlar ki seni manipüle ediyorlar sanki… herkese herseye koştuğum için bu zaman kadar.. şimdi anneme gelince hepsi beni arıyor neden çünkü gelirlerdi mesela kahvaltı hazır çay hazır hizmet o biçim
Soran1 yılŞimdi artık yok o günler.. kimsenin ismine gelmiyor
Cevap sahibi1 yılEe hayat öyledir onları iyi tanı
Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. anneye çok üzüldüm
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılKaramsar olma
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yıliyi oluyor size
01 Yorumla
Soran1 yılPardon?
1 yılBayağı şanssızmışsın
01 Yorumla
Soran1 yılMaalesef 😟
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi