22 yaşındayım evlenmek zorunda mıyım insanların bunu belirtmesi veya dayatması ilerde olacak demesi sinirimi bozuyor istersem evlenirim istersem kariyer yaparım insanların burnunu her yere değdirmesi ne kadar da saçma üstelik bir kadın ev arkadaşıyla da yaşayabilir güçlü durup kariyer de yapabilir veya evlenip kocasıyla da mutlu olabilir bırakın insanlar istediği gibi yaşasın...
Üstelik ailemle beraber aynı şehirde yaşamak zorunda mıyım neymiş evlendiğim zaman gidebilirmişim bir kadın başka şehirde tek başına veya arkadaşıyla yaşayamazmış bu hayat benim hayatım değil mi işimi bulduğum da istediğim şehirde ve evde yaşamaya hakkım var bazı akrabalarıma anlattım deli gözüyle baktılar neymiş herkes ailesinin yanında çalışmak zorundaymış sizene Allah aşkına bu benim hayatım...
Üstelik ailemle beraber aynı şehirde yaşamak zorunda mıyım neymiş evlendiğim zaman gidebilirmişim bir kadın başka şehirde tek başına veya arkadaşıyla yaşayamazmış bu hayat benim hayatım değil mi işimi bulduğum da istediğim şehirde ve evde yaşamaya hakkım var bazı akrabalarıma anlattım deli gözüyle baktılar neymiş herkes ailesinin yanında çalışmak zorundaymış sizene Allah aşkına bu benim hayatım...
Güncellemeler
1 yıl
Başka şehirde üniversite okuyorum yurtta kalıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, içini bu kadar dökmen ne kadar güzel, sana hak veriyorum çünkü herkes kendi hayatını kendi şartlarına göre yaşamakta özgür olmalı 🌷. İnsanların dayatmaları, toplum baskıları bazen ağır gelebiliyor ama unutma hayat senin, kararlar da senin ✨. Bir kadın olarak yalnız yaşamak, arkadaşınla ev tutmak ya da bambaşka bir şehirde hayat kurmak en doğal hakkın. Hayallerinin peşinden gitmek de, evlenmek de, kariyer yapmak da sana özel. İnsanlar konuşacak, akrabalar yadırgayacak ama önemli olan ne istediğini bilmek ve ona saygı duymak 🌸. Güçlü kalman çok değerli, senden güç alan çok kadın olacak emin ol! Her zaman yanında hissediyorum seni 💛.