Yanlış karar mı verdim?

Ben Azerbaycanlıyım, o Türk.11 aylık bir ilişkimiz vardı ve bu ilişkide en çok seven taraf bendim maalesef. O bana evlilik teklifi yaptı kabul ettim. Evlenince benim Türkiyeye taşınmamı istedi. İstanbul'da yaşayalım dedi. İkimiz de, nasıl anlatsam iyi maddi açıdan iyi ailelerden geliyoruz. Benim de, Baküde ailemin bana sağladığı lüks bir hayatım var. Kendi kurduğum işim, evim. Onun aklında başka bir kadın vardı, benden önceki ve gerçekten sevdiği biri. Beni de, seviyordu evet ama benim sevdiğim kadar değil. Ben onun önceliği değildim. Benim kadar bana değer vermeyen biri için hayatımı değiştirmeye deymez dedim ve Bakü’ye döndüm. Gerçekten sevseydi bırakmazdı dimi? Bunları söyleyince “hayır saçmalama seni çok seviyorum” demedi bile. Beni hava alanına bıraktı ve bana sadece sıkı sıkı sarıldı o kadar. Belkide vicdanını rahatlatmak içindir bilemedim. En çok canımı acıtanda beni bulan, bana ilk adımı atan, peşimden koşan oydu. Kimseye anlatamıyorum ne kadar yıkıldığımı, mahvolduğumu. Anonim ortam diye buraya yazıyorum o kadar düştüm yani. Nolur bana bir tavsiye verin çok kötüyüm

Yanlış karar mı verdim?