Sıkıcı ve Tekrar eden hayat?

Arkadaşlar 1 sene mezuna bırakıp üniversiteye geldim. Büyükşehirden geldim. Mezuna bıraktığım sene çalışıyordum güzel de para kazanıyordum ama çalıştığım yerin geleceği yoktu. Herkesin yapabileceği bir işti ayrıca üni mezunu olmak istiyordum. Bu yüzden sınava girdim üni kazandım 2 yıllık. şu an okuyorum. küçük bi ilçe, deniz yok sahil yok. Antalya'ya yakın bi yerde. 1+0 stüdyo daire kiraladım. Ancak üniden olsun çevreden olsun arkadaşım yok. Olsun diye bi gayretimde yok ancak bu şekilde kafayı yemek üzereyim. Her gün yatıp kalkıp okula gidip geliyorum. Evden dışarı çıkmıyorum. Ot gibi yaşıyorum anlayacağınız. Çevremde hep git üni ortamı gör, gez, takıl v. s. diyenler vardı hepsinin ta *. Hayatımda verdiğim en *, saçma, rezil bi karar üni okumak. şu an okuduğum okulda bölüm 1. siyim. Okulda öğrettikleri şeyler hiç bi boka yaramaz. Buraya gelmeden önce zaten bildiğim şeyler bana artı bir şey katmadı. Geldiğim ilçe zaten bok gibi insanı çok kötü. Mezuna bıraktığım sene kendime 80cc scooter almıştım onu getirdim buraya. burada elim ayağım oldu. Arada Antalya'ya inip çıkıyorum. Ama her zaman tekim. Yanlızlıktan artık kafayı yemek üzereyim. Bi kedim var 1 yaşında mezuna bıraktığım sene kız arkadaşımla beraber sahiplenmiştik yavruyken. Ben buraya okumaya geldiğimde kız arkadaşımdan ayrıldık. Uzak mesafe ilişkisine yenik düştük. Araya anlaşamamazlıklar girdi. Seviyordum onu. Ayrıldıktan sonra zaten iyice kafayı yemeye başladım. şu an biraz da olsa ayrılık acım hafifledi. şu an sadece nefes alan ve ot gibi yaşayan bi varlığım. Sabahları ağlayarak uyandığım, titreyek kalktığım günler oluyor. Askerliğimi daha yapmadım ama eminim askerlik üni okumaktan daha iyidir. Ya da ben beceremiyorum bu üni okuma işini. Okul zaten sana bi bok katmıyor. Üstüne üstlük hayatta sahip olduğun maddi/manevi neyin varsa yavaş yavaş senden alıyor. Ailemle aramda bi sıkıntı yoktu. Çalışıp kendi paramı kazanıyordum. Ancak buraya geldiğimde haliyle ailemin destek olması lazım. Çok para harcama ve giderlerim fazla olmasından şikayetçiler ama yapabileceğim bir şey yok. Bi şekilde o para * oluyor. Yani demek istediğim eğer olduğunuz yerde mutluysanız üni okuyacağım, mezun olacağım, benimde bir diplomam olsun diye saçma sapan umutlara kapılmayın. Ha mezun olursunuz ama maddiyatı geçtim manevi olarak çökersiniz. Şimdi derslerimin iyi olmasında dolayı belki bi şans Antalya'ya veya Kocaeli gibi büyük bir şehire yatay geçiş yapıcam en azından burası kadar insanı sömürmez o şehirler. Bana tavsiyeler verebilirsiniz. Şunu şunu yap eğlenirsin. Şöyle etkinlikler var katılabilirsin gibi önerilere açığım. Şimdiden hepinize teşekkürler. Unutmadan söyliyim, 2 yıllık üni pişmanlıktır ve her zaman öyle kalacaktır.

Sıkıcı ve Tekrar eden hayat?