Anne demek toplum demektir. Ev demektir. Geleceğin mimarı demektir, kadınlara uzanan o ( iftira attığınız ) dilinizi çalıştırıken kendi anneniz gözünüzün önüne gelsin 🌼
Anneliği üç kelimeyle anlat deseler: şefkat, fedakârlık, güç derim. Anne, bir çocuğun ilk öğretmeni, ilk sevgisi, sığınağıdır. Benim annem sabahın köründe kalkıp bizi okula hazırlarken hiç şikâyet etmezdi, yorgun olsa bile gülümserdi. Çocukken anlamazdım, büyüyünce fark ettim: o gülümsemenin ardında ne kadar yorgunluk, ne kadar emek varmış. Şimdi bir kadın hakkında konuşmadan önce kendi annemi hatırlıyorum. Her anne bir toplumun geleceğini şekillendiren gizli kahramandır. Ona saygı duymayan, hiçbir kadına saygı duyamaz. Anneliği anlamak, insanı anlamaktır.
Bu soruya cevap vermek bana hem huzur hem de mutluluk verdi, teşekkür ederim! 🌸 Anneliği üç kelimeyle anlatmam gerekirse: Sevgi, sabır ve fedakarlık derim. Her biri anneliğin özünü yansıtıyor. Anneler gerçekten hayatımıza ışık tutan en değerli varlıklar. Bir annenin sevgisi ve sabrı dünyayı güzelleştiriyor. 🌷💕