Dinde sabrın önemi çok büyük, sabır ise tüm felsefenin kalbini oluşturuyor.
Herhangi bir işte sabırla ilerleyen her insan mutlak başarıya ulaşır.
Dua etmenin bilimsel temeli içsel rahatlamayı getiriyor, psikolojiye ciddi anlamda faydası var.
Günde 5 vakit namaz aktif bir vücudu ve abdest ise temizliği getiriyor.
Oruç yenilenmeyi ve empati duygusunun gelişmesi, Ölümden sonra var oluş ve hesap vakti inancı iyilik ve kötülük bilincinin korunmasını ve ölüm korkusunu geriletmeyi ve daha cesur bir anlayışta hareket etmeyi sağlıyor.
Kurban bayramı paylaşmayı, kısasa kısas şeriatı ise mutlak adaleti getiriyor.
Tek Tanrı inancı ve maddeden yoksun olması tek bir üstün gücün mevcut var oluş düzeninin açıklanmasında açıklayıcı bir cevap oluşturuyor
İslamiyet dinini sorgusuz sualsiz klasik ve basit bir ibadet zinciriyle sınırlı tutmak
elinizdeki kuantum rehberinin sadece ön yüz taslağına öylesine bakmak gibi bir şey.
İnsanoğlunun aradığı "tüm bu mana neden var" temel sorusuna iyi bir cevap olması ve geliştirici özelliği herhangi bir topluluğu çok ama çok iyi seviyelere getirebilecekken neden İslamiyeti bugün cehaletle anıyorlar?
İslam bence belli başlı dini ritüelleri gerçekleştirip sonrasını düşünmediğiniz bir anlayıştan çok daha fazlası.
Bence mesaj açık ve net belli.
"Siz dine bu şekilde inanmaya devam ettiğiniz sürece sorunlar tekerrür etmeye devam edecek".
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer