Kendinze ait odaniz var mı ?

Abi ben kız çocugu değilmiyim ya? Ablamla aynı odadayiz ve tamamen onun istedigi üzerine kurulmuş eşyalar felan yeni dolap alındı odaya ve içinde Bana ait tek şey bitane pantolonum hep ablamın kıyafetleri eşyaları var ve o nasıl istediyse o şekilde düzenlendi bana ait hiçbişi yok o dolapta ortak giyeriz dedi ama hergün her sabah şunu giysem kızarmi, şuna karişirmi , şuna izin verir mi, kendisimi giyer bugün. Diyorum ve gözümün kaldığı istediğim şeyleri giymek yerine daha basıt şeyleri giymeye çalışıyorum makyaj masasi doldu sığmıyor artık ama benim bi saç spreyi bide bi parfümüm var kendime özel alanım yok bi kitaplığm var çoğu şeyi artık onun uzerine koyuyorum kulaklığımi, kalemlerrimi, defterimi, ilacımı, kremleri çünkü bana özel alan yok yani bunları koya bileceğim bi yer yok ful oda onun eşyalariyla dolu kafama göre bişi yaparsam da kızıyo sadece bi yatagm var yatmak için kullanıyorm gibi odayla ilgili bi değişim de asla bana sorulmaz ya ablam karar verir ya da annem babam ablama sorar o olur derse olur fikrim alınmıyor bile annemde biliyor benim istedigimin önemi yok çünkü ablam istemez ya evde buna benzer çok şey var daha. Sadece doldum taştım artık dayanamıyorum bende kız çocuğuyum bende kendime ait odam eşyalarm olsun istiyorum bende insanım benimde özel alanım olsun kararlarma saygı duyulsun istiyorum. Annem asla bu konuyu savunmuyor bi kaç defa bu konu açıldı açıldığı gibi kapandı ikisinede bundan bahsedersem ortalığı ayağa kaldırırlar kıskandığımi zanederler ve onlara göre sürekli benim istediğim oluyor gerçekten bu evden bu insanlar'dan fazlasıyla sıkıldım soğudum.

Kendinze ait odaniz var mı ?