Kocam bosanmak istedi bende diretmedim kabul ettim. Anlasmali olarak. Bu surecte cevreden beni taniyan bir erkek arkadasta geldi benimle evlenir misin dedi. Anlamadim dedim. Ben senden hoslaniyorum. Eger tekrar evlenmeyi dusunursen bu konuda birbirimizi daha fazla taniyabiliriz. Evet daha bosanmadin farkindayim ama yine de bil istedim.
Davanin seyrine aykırı bir sey de yapmak istemem, bosanana kadar cevrende cok bulunmamaya dikkat edecegim, seni de zora sokmak istemem, bosanma surecini uzatmaya sebep olmakta istemem. Biliyorsun sevgilim vardi, senin bosanma haberini aldiktan sonra ayrıldım, seni bekliyorum. Ben seninle evlenmek yuva kurmak cok istiyorum dedi.
Bir sey diyecek misin dedi ben sessiz kalinca. Şu an diyecek bir seyim yok. Tekrar bir iliski, evlilik dusunecek durumda değilim. Her gecen gun daha da sasirdigim seyler oluyor. Evlendigim esimi taniyamiyorum beni sasirtiyor her hareketiyle, cevremden biri bana duygulari oldugunu ve evlenmek istedigini soyluyor. O kadar karmaşığım ki. Her sey ust uste geliyor sanki. Neden bosanmayi beklemedin bunlari konusmak icin, oyle daha uygun olmaz miydi dedim.
Gidersin diye, sana ulasamam diye korktum. Buraya evlendigin icin geldin yuksek ihtimal bosaninca bu sehirde kalmayacaksin. Daha bosanmadan numarani degistirdin, sessizce gidersin diye korktum dedi. Ben Şu an buna cevap veremem ama Şu an biraz olumsuz oldugumu bil dedim. Sorun degil, fikrin degisirse burdayim dedi. Cocuk falan yok bu arada.
Sonra bunun eski sevgilisi ortaligi karistirdi. Esime gidip bu kisinin karina karsi duygulari var diye bahsetmis. Bu kizdan ayrilirken, gonlumde baska bir kadin var diye ayrılmış. Kiz artik nasil iz surduyse, stalk yaptiysa bilmiyorum (artik telefon mu karistirdi, mesaj mi okudu bilmiyorum) benim oldugumu ogrenmis ve bunu eşime yetistiriyor.
Eşimle konustuk, sorular sordu bana. 2 gun sonra da bosanmaktan vazgectigini soyledi. Ben bosanmak istiyorum ama dedim. Niye o adam icin mi dedi. Hayir onunla bir ilgim yok, ben seninle yapamiyorum, sen gelip bosanalim demesen ben sunacaktim zaten bu teklifi.
Sen benden daha fazla rahatsizmissin ki sen teklif ettin, erkekler kolay kolay bosanmaya yanasmaz. Bende inatlasmadan,5 kr para vs istemeden kabul ettim, hemen bitsin diye. Ne oldu simdi, bosanmak isterken fikrin niye degisti dedim. Ses etmedi.
Baska bir erkekle olmam niye rahatsiz ediyor seni, bosaninca elbet iliskimde olacak, evlenecegim de, kafanda beni tamamen bitirdiysen boyle bir tavir niye. Demek ki bitirmemisim. Bosanasim varsa bile bu saatten sonra bosanmam dedi.
Ne yapmalıyım? Ben gercekten bosanmak istiyordum. Adam seni zora sokmak istemem, sureci uzatmak istemem derken sayesinde bosanamiyorum. Nereden cikti, nereden soyledi bunlari bana. Kahretsin ya.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer