Aile & Toplum Herkese Selam 👋 ne yapıyorsunuz bakalım? Öğretmeninizgeldi Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor Güneşli ve esintili 🍃☀️ bir Malta 🇲🇹 öğleninden herkese Tünaydın 🥳Neler yapıyorsunuz bakalım 🤗 Herkese Selam 👋 ne yapıyorsunuz bakalım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. sigara içiyorum ben 1 0 Yorumla
Aurora343534 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 101% 1 yıl Uyukluyorum. Malta'yı Malatya diye okumuşum Diyorum ne zaman deniz geldi Malatya'ya. 0 0 Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 533 cevap paylaştı. Biraz İstanbul'un en güzel böreğini yiyerek deniz kokusu almaya gidicem 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. Çok güzel idi birsz rüzgar olsa da kumsal guzeldi İspanya da da mis iyi gezmeler 0 0 Yorumla
Günesinkadini Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Aleyküm selam şarkı dinliyorum sen napıyosun 1 3 Yorumla Öğretmeninizgeldi 1 yıl Sahilde gezinirken yorumları okuyorum ☺️ Yorumla Günesinkadini 1 yıl Hava nasıl Yorumla Öğretmeninizgeldi 1 yıl Süper ☀️ 🤗 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Aleykümselam hocam, kahvaltı yapıyorum.. d 1 2 Yorumla Öğretmeninizgeldi 1 yıl Bu saatte 😄 Cevap sahibi 1 yıl Yeni kalktım ya hahha
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Dışarıda oturdum hava alıyoruk hava kapalı 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,4b cevap paylaştı. Evdeyim canım sıkılıyor 1 0 Yorumla
Waltherwhite Takip Et Xper 7 Yaş: 25 1 yıl Sürgünde misiniz öğretmenim 1 3 Yorumla Öğretmeninizgeldi 1 yıl Sürgün derken? Yorumla Waltherwhite 1 yıl Aa oldu mu ama öğretmenim Malta osmanlının son zamanlarındaki sürgün yeri ya ondan dedim espiri olsun diye ama olmadı sağlık olsun Yorumla Öğretmeninizgeldi 1 yıl Böyle surgune razıyım ben 🫠 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,8b cevap paylaştı. Ekmek parası bacı 1 2 Yorumla Öğretmeninizgeldi 1 yıl Kolay gele 👋 Yorumla ahhbukizlar 1 yıl Eyv. Yorumla
HereWeGoo Takip Et Bilge Yaş: 34 1 yıl Ööretmenim böön canlı ders var mı😊 1 2 Yorumla Öğretmeninizgeldi 1 yıl Böğön yok Yorumla HereWeGoo 1 yıl Nideeen Yorumla
Amedlý-azad Takip Et Xper 6 Yaş: 34 1 yıl Yoklama, mi var öğretmenim ;d 1 4 Yorumla Öğretmeninizgeldi 1 yıl Aynen 👍 Yorumla Amedlý-azad 1 yıl Ders ne Yorumla Öğretmeninizgeldi 1 yıl Japon dili ve edebiyatı 🙄 Yorumla Amedlý-azad 1 yıl Şaşırtın hoca;d Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Maltads napıyorsun 1 2 Yorumla Öğretmeninizgeldi 1 yıl Geziyorum 🫠 Yorumla ateslialper06 1 yıl Oh hayat sana güzel hoca hanım Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Uzanıyorum 1 0 Yorumla
Byrdvanmyk Takip Et Xper 5 Yaş: 38 1 yıl Tatilini ordamı yaşıyon 0 1 Yorumla Öğretmeninizgeldi 1 yıl ? Yorumla
Sk_3401 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 1 yıl Takılmaca sen nasılsın 0 2 Yorumla Öğretmeninizgeldi 1 yıl Süper 🙌 🤩 Yorumla Sk_3401 1 yıl Napıyosun Yorumla
StayClimax Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 92% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 861 cevap paylaştı. dil okulu mu 0 2 Yorumla Öğretmeninizgeldi 1 yıl Hayır gezmeye geldim Yorumla StayClimax 1 yıl Peki vizesi nasıldır anlatır mısınız bende çok merak ediyorum Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Selam çalışıyorum 1 0 Yorumla
oguzhans0303 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Oturuyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
sigara içiyorum ben
Uyukluyorum. Malta'yı Malatya diye okumuşum Diyorum ne zaman deniz geldi Malatya'ya.
Biraz İstanbul'un en güzel böreğini yiyerek deniz kokusu almaya gidicem
Çok güzel idi birsz rüzgar olsa da kumsal guzeldi İspanya da da mis iyi gezmeler
Aleyküm selam şarkı dinliyorum sen napıyosun
Sahilde gezinirken yorumları okuyorum ☺️
Hava nasıl
Süper ☀️ 🤗
Aleykümselam hocam, kahvaltı yapıyorum.. d
Bu saatte 😄
Yeni kalktım ya hahha
Dışarıda oturdum hava alıyoruk hava kapalı
Ne yapalım sürünüyoruz
Futbol oyunu oynuyorum
Senin gibi bir öğretmen olduda ben mi okumadım 😂🔥
Evdeyim canım sıkılıyor
Sürgünde misiniz öğretmenim
Sürgün derken?
Aa oldu mu ama öğretmenim Malta osmanlının son zamanlarındaki sürgün yeri ya ondan dedim espiri olsun diye ama olmadı sağlık olsun
Böyle surgune razıyım ben 🫠
Ekmek parası bacı
Kolay gele 👋
Eyv.
Ööretmenim böön canlı ders var mı😊
Böğön yok
Nideeen
Yoklama, mi var öğretmenim ;d
Aynen 👍
Ders ne
Japon dili ve edebiyatı 🙄
Şaşırtın hoca;d