Sizce de yalan soylemiyor mu ve daha anlatmadigim cok çelişki var?

Simdi birisiyle konusuyorsunuz aylardir ve bugun sabah erkenden mesaj atiyorsunuz aksam 7 de yeni bakiyo ve size soyleyecegi sey şu tabii oncesinde tartistiniz neden bu kadar gec bakildi diye o da telefonumu goturmemisim aceleyle ciktim sonradan telefon geldi pek bakamadim diyor sonra tartisma buyuyunce buda size diyor ki su an nasil anlatacagimi dusunuyorum ama soyleyemem.
E bunu diyince insan bi dusunuyo ne olabilir ki diye dimi? Sonra goruldu atiyorsunuz bi yarim saat geciyo ve diyor ki , bizim ozel gunlerimiz oluyor , bayram diyelim ve onlari ibadetle hâyır isleriyle geciriyoruz. Bakamiyorum telefona bazende Ben bakmiyorum. ( bu arada bu arkadasim alevi ve kendi inandiklari seylere cok bagli yani baya baya )

Neyse bunu diyo ve insan dusunuyo ulan bumuydu asla söyleyemecegi sey.. yani bu söylenmicek bir sey degil ki oyle degil mi?
Şöyle bi celiskide var kizlar bana ilk basta telefonu sonradan aldim ama pek bakamadim dedi ama sonradan da bana aciklama yapti ve o aciklamanin icinde telefonu alir almaz ilk firsatta sana yazdim zaten dedi... sizce de yalan soylemiyormu ya deliricem

Sizce de yalan soylemiyor mu ve daha anlatmadigim cok çelişki var?