Bencil cimri gurbetçi akraba?

Ben babamın ablaları halalarımı hiç sevmiyorum çünkü huyları çok kötü, bencil ve cimri insanlar, kendi kardeşine bile acımayacak kadar gaddarlar. Birçok yerde kendi yüzlerini belli ettiler zaten, hollandada oturmalarına rağmen buraya gelip param yok derler ama parası çalınınca bizi suçlarlar sonrada çalan ortaya çıktı zaten, ayrıca köyde de çalıntı durumu olmuştu ve bu sefer gene ablamı suçladılar kanıt olmamasına rağmen ve kendisi 2 kere dayak yedi bi öncesiyle beraber ve küçük olan halamda bu sırada sadece izledi ama halbuki başkası almış, büyüğü ise bizim evimizde kalırken balık söylerler, ben yemeyi bilmiyorum diye yardımcı olmak yerine masadan kovarlar kalk midemi bulandırıyosun diye, hele anneme kayınpederi kaynanası daha çok çektirmiş bunlar hiçbişeymiş, annemide küçük olan halam pastaneye götürüp sipariş verdikten sonra çok pahalı kalkalım demiş, annem utancından kalkamamış kendi ısmarlamış bu durumuna rağmen, başka bi zaman ablamla abimi gezmeye çıkarmış ve ablamın terliği kopunca kopuk terlikle yürütmüş bi terlik almamış, başka bi zaman öbür yengemle onun kızını bide benim ablamı yemeğe götürüp bir tek bana bir şey almamıştı ve bende aç kalmıştım en sonunda yengem kendininkini vermişti, başka bi zaman 2 sene önce babamın beynine pıhtı atmıştı, küçüğüde o sırada köydeydi hasteneye gitmeye araba yoktu babamda ondan götürmesini isteyince götürürüm deyip götüreceği günde ayhan niye geliyo o zaman götüremem ben deyip bu bahaneyle götürmedi, büyüğüyle aramızda problem yaşadık babamın beyni hasta haline rağmen o sırada beni şikayet edip huzurumuzu

Güncellemeler
1 yıl
DEVAMI YORUMLARDA ARKADAŞLAR
Bencil cimri gurbetçi akraba?