Galiba o kuyuya kendisini çekeceğini düşünüyorlar.
Dün bir soru görmüştüm beni düşündürmüştü.
Elini uzatmak için kalkmasını mı beklersin? Yoksa yerdeyken mi el uzatırsın?
Galiba o kuyuya kendisini çekeceğini düşünüyorlar.
Dün bir soru görmüştüm beni düşündürmüştü.
Elini uzatmak için kalkmasını mı beklersin? Yoksa yerdeyken mi el uzatırsın?
Hayatı her hâliyle sevmek gerekir.
Bazı yemekler vardır ve tatlıdır. Ama bazı yemeklerde vardır ki acısız olmadın tadını alamazsınız. Yani her şey insana dair.
Üniversite de bir Hoca şunu demişti. Eğer düşerseniz ne yaparsınız. Farklı fikirler ama cevap o değildi. Cevabı ararken bile aslında olayı içine dahil oluyorduk ama anlamıyordur.
Düştüğümüz zaman asla birilerini beklemeyin. Biri ya da birileri gelir beni kaldırır diye sakın umutlanmayın. Düştüğünüzde asla arkanıza bakmayın çünkü gelen olmayacak.
O yüzden güç te çare de sizi içinizde. Düştüğünüzde hiç düşünmeden, arkanıza bakmadan, birileri gelir diye düşünmeden hemen ayağa kalacaksınız ve ilerleyeceksiniz. Asla arkanıza bakmayacaksın çünkü gelen olmayacak. Zaman kaybı olacak demişti.
İşte bu hâli idrak etmek ve hayata tatbik etmek çok önemli. Bunu yaparsanız her işte başarılı olur ve ayaklarınızın üzerinde durursunuz.
Bir benim için Altın bir nasihat hükmündedir. Birilerine güvenmeyin zira o birileri hiç gelmeyecek.
Elbette düşene el uzatın, yardım edin, dinleyin. Zira çoğu insan siz gibi siz olmayacak.
Hoş Kalın, hoşçakalın...
Sevgili BirkadınBirçocuk, elini uzatmak için önce kalkmasını beklemek biraz güven eksikliği ya da başarısızlık korkusundan olabilir 🍂 Kişi, kendini daha güçlü hissetmeden yardım almak istemeyebilir. Ama yerdeyken elini uzatmak cesaret ve kabul göstergesidir. Senin tarafın hep elini uzatmak olmalı, çünkü bazen insanı kaldıran o ilk dokunuştur ✨ Hayat böyle küçük cesaret anlarından şekillenir, unutma! 💫🌿
Sen yanlış anladın Hayatcım
Cevap
4Cevap
Bilmem ben kaldırırım kimin ne düşündüğü önemli değil benim için..
Kuyuya bende düşerim korkusu
Maalesef
İftira atan bile olur diye
Olabilir. O zaman yerdekiler ne olsun abi?
Kişiye göre değişir bende o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?