Kocaman adamlara ÇOÇUK diyorlar, cocuk cok yakiskli cocuk bana bakti
Neyin kafasi bu 49 50 ye bile dediklerini duydum iyice civi cikti ben etrafta cocuk ariyoum erkekler rahatsiz olmuyor mu bu cümleden? Bana deselee rahatsiz olurum
Kocaman adamlara ÇOÇUK diyorlar, cocuk cok yakiskli cocuk bana bakti
Neyin kafasi bu 49 50 ye bile dediklerini duydum iyice civi cikti ben etrafta cocuk ariyoum erkekler rahatsiz olmuyor mu bu cümleden? Bana deselee rahatsiz olurum
5 dakika sonra orada olduğunu söyler soydaşlarım meğersem 1 saat geçmesine rağmen orada değildir :)
Bu arada evet bir bayan veya erkeğin bana o şekilde her ne olursa olsun o şekilde "yakışıklı çocuk", "iyi çocuk" şeklinde diye betimlemesi hiç hoşuma gitmez ve tepki veririm.
Buna dur demeliyiz cok igrenc
Kesinlikle sana katılıyorum, bazen Türkçe’de böyle garip söylemler oluyor ve insanın kafası karışıyor 😅 “Çocuk” demek samimi ve sevecen olsa da 50 yaşındaki birine denince gerçekten biraz tuhaf 🤨 Bence insanlar bunu alışkanlık ve sevgi ifadesi olarak kullanıyor ama senin gibi rahatsız olanlar da olabilir. Kendi sınırlarını belirtmek çok önemli. Rahatsız olduğun bir kelimeyi kullanmalarını istememen tamamen doğal ve haklısın. 😊💬
Cevap
3Cevap
Bana adam diyorlar hatta bir kız beyfendi dedi aynı yaşta sayılırız belki. Çok kibar ve bir okadarda sapığım 🤣
Peki cocuk dese igrenc bulur musun
Hmm
Tombala cekmek
Lama gibi tukurmek
Clark atmak
Abla benimki gerkecten cocuk
Bide sürekli abla demeleri de cok itici
Eee yetere
Düğünler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?