Nişanı attık aile apartmanı?

Merhaba arkadaşlar 7 yıllık ilişkinin 5 aylık nişanlılık evresindeydik düğüne 1 ay kalmıştı şu an ve bugün bitti annesi ilişkimize karıştığı için bitti biz kendi aramızda kavga ederken oğlu gidiyo söylüyo annesi beni arıyo bu ne böyle siz birbirinizi engelleyip duruyosunuz olmaz bu iş babasına söylicem bitcek dedi kadın bana üslubunuzu düzeltin dedim kapatmak zorunda kalıcam saygısızlık etmek istemiyorum diyorum kadın manipülatif bi davranışa ay tansiyonum çıktı demeye başladı sonra pasif eski nişanlımda çat diye telefonu kapattı sanki onlar gelin gibi neyse bunun peşine babamı babası arıyor ve çocuklar engelleniş birbirini bitti bizim için oğlan istemiyor deniş babamda bende kızımla konuşayım bilmiyorum onunla konuşmadan bişey demem doğru depil babam şehir dışında çalışıyor çünkü neyse hafta sonu geldi böyle böyle dedim bi de altınları istemişler utanmadan bizim emanetleri köyden biri gelcek ona verirsiniz sizde gelip taa uzak yerden almaya gidicekmişiz bizimde emanet yüzük kfjdjdj neyse bende inat ettim vermiyorum altınları falan şerefsizler sonra dün annesi annemi arayıp birbirlerine şans versinler demiş annemde babası istemiyor dünya yansa ben kızımı bu insanlara vermem diyo dedi ayrıca olayın en baiında belirtmeyi unutmuş olabilirim aile apartmanına gelin gidecektim neyse benimde şartım eğer kiraya çıkarsak anca öyle burdan dönülür dedim onun dışında zaten babamda bu şartlar altında istemiyor dedim anası olcak çirkef kadın ben oğlumu yakınımda istiyorum iki tane evli kızı gençler yanlarında iki sokak ileride oturuyolar neyse bu mal kadında normalde memleketlerini terk edip gelmişler ve ne şekilde biliyo musunuz aile apartmanında eşinin kız kardeşiyle saç başa giriyorlar ve karakolluk oluyolar eşinide bi güzel dövüyolar bunlar memleketlerinden şutlanıyolar ve gittikleri yerdende hem kendilerine ev hemde oğullarına ev alıyolar aynı binada banada kendi hatalarının bedelini ödetmeye çalışıyor heralde tek şartım dedim nişanlıma aile apartmanında oturmam bu süreçten sonra asla kirada oturur mutlu yuvamda huzurlu olurum he kabul mü etmiyosun asla ölsem etmem dedi ve bitirdik annesi az önce yine aramış annem açmadı kesin altınları iatemek için

Nişanı attık aile apartmanı?