On dokuz yaşındayım her günüm evde geçiyor istediğim hiç bir şeyi yapamıyorum bu yaşıma kadar hiç bir sey yaşayamadım bu yaştan sonra yaşasamda giden zamanı telafi edemem kendime ait hiç bir şeyim yok yaşamak istemiyorum depremde olsada ö. lsem keşke
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılDaha yenisin dur 19 yasindasin benim yasima gelince söylersin bunu seninle ayniyim 33 yasindayim iste ben godeni geri getiremem ama sen benim yerime de yapabilirsin daha bir seyin yok senin para var ama sadece para ile bakmayacan kendini gelistirebilecegin ve ondan para getirebilecegin seylere bakacaksin mesela yasin daha küçük yazilim ogrenebilirsin yapay zekayi ogrenebilirsin bak ileri de gelecek olan bu zaten diger yandan el isleri ogrenebilirsin bunlari instagram da ve shiopier de satabilirsin su anda senin yasinda olan kizlardan yapanlar var tiktokta goruyorum onlar iste dünyanin en tatlı kizlari oluyorlar bir seyler yapiyorlar ellerinden geldigi kadar bunlari yaparken ne kadar zorlandiklarini da söyluyorlar mesela bir kiz vardi ayakkkabi tasarimi yapip satiyor bir ayakkabi aliyor üzerine bir seyler ciziyordu uzun zamandir gormuyorum gerci onu Bak Halk Egitimi var ücretsiz oradaki kurslarin hepsine gidebilirsin pastacilik aşcilik var gitar var ingilizce var El İşleri var aklima gelmiyor ama bizim burası kısıtlı senin oldugun yerde daha iyileri vardir bakarsin kendini gelistirebilecegin ve bundan para kazanabiliecegin seylere bakarsin ama ne yaparsan para gelir zaten sana bagli ne yapabilirsin ne yapmak istiyorsun
Daha fazla zamani bosa gecirmek yerine önce bir arastir sonra karar ver yapmaya basla ve sadece bir tane secip de onun uzerinden gitme daha baska seylerde yapmaya bak farkli alanlarda yapacagin seylerden bazilari hobi olarak da kalir bazilari para getirir belli olmaz sen bak arastir basla
Sana sunu söyleyim benim gibi olursan eger iste o zaman daha kötü hissedersin kendini para hallediliyor ama giden zaman halledilmiyor benim su anda isim yok maasim yok sigortam yok hic bir sey yapamiyorum mesela sen kalkip istedigin yere gidebilirsin birisi sana deseki kalk sana heryeri gezdirecem dese gidebilirsin yapabilirsin iste ben onu yapamiyorum en basitinden bende para yok ama gidebilecegim o kadar cok yer var ki ama ben gidemiyorum iste
Sen bilmiyorsun tabi para olmadan dünyayi gezenler var yurtdisina heryere gidenler var ve bunu para olmadan yapiyorlar normalde para olmadan nereye gidiyon dersin ama gidersin hatta para olmadsn Türkiyeyi gezenlerde vardir
Hersey sen de bitiyor tabi kendinle ilgili ailenle ilgili durumlarin nasil etkiliyor mu orasi da var
Kendini gelistirirsen yaparsan para gelir ama hemen gelmez sadece orada cabalayacaksin ilk baslarda az gelir ama ilerledikce fazla gelmeye baslar para zamanla
Sana bagli senin hayatin bu ama hayatininbosa harcama daha cok küçüksün 19 gayet normal bir yaş
03 Yorumla
Soran1 yılAralıkta 20 olucam yaşım geçti en güzel zamanlarım geçti ölümden öte yol yok bana
- 1 yıl
Kizim ben sana o kadar cok sey yazdim bak hala sen ne diyon sen böyleysen ben daha beterim senden ama yasiyoruz iste senin icin hic bir sey gec degil
Senin kendine gelmen gerekiyor sadece
Soran1 yılBir anlamı yok artık 20 yaşıma geldim gecti
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılGiden zamanı hiçbirimiz telafi edemeyiz sadece bu konuda haklısınn. Onun dışında hiçbir konuda haklı değilsin. Bu ekonomik sıkıntıları yaşayan tek insan sen değilsin. Bu yüzden ölmeyi dilemek için yolun çok başındasın. Kendine mükemmel bir hayat kurabilmek için o kadar çok yolun var kiii. Düşeceksin, kalkacaksın, tekrar düşeceksin tekrar kalkacaksın yaşadığın her kötü olayda ölmeyi dileyemezsin.
Bu yaştan sonra yaşasam nolur gözüyle bakma lütfen millet 50-60 yaşından sonra hayatının kıymetini anlayıp yaşamaya başlıyor04 Yorumla
Soran1 yılGençlik gittikten sonra ne önemi var
- 1 yıl
19 yaşında ne gençliğinin gitmesi bebişim saçmalama istersen. Hayatta pozitif olan her şeyi görmezden gelicem derken abartıyorsunuz he
Soran1 yıl20 yaşima giricem aralıkta
- 1 yıl
Heh tamam şimdi yaşlandın işte tüh tüh
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, yaşadığın zorluklar seni çok yormuş belli ki💔 Unutma ki her yaş yeni başlangıçlar için bir fırsat. Kendi yolunu bulman mümkün, önemli olan küçük adımlarla başlamak. Kendine zaman tanı, sevdiğin bir uğraşı bul, küçük hedefler koy. Yaşamak bazen zorlayıcı ama sen değerlisin ve bu dünyada özel bir yerin var🌸 Eğer kendini çok kötü hissediyorsan, biriyle konuşmak ya da profesyonel destek almak da çok iyi gelir. Unutma, yalnız değilsin ve birlikte aşarız bu duyguları💪🌟
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
13Cevap
Gidip bir iş bul ve çalış hem sosyal çevre edinirsin hemde istediğin bir şeyleri elde etmek için paran olur. Kendine acıyarak bir yere varamazsın olsa olsa kendine ruhsal açıdan zarar verirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHello ben 47 yaşındayım ve benim kendime ait hiç bir şeyim yok, evli değilim. Ailemle yaşıyorum. Bir yatağım bile Yok yerde yatıyorum ( küçüklüğümden beri böyle. Bence şükretmelisin henüz hayatının en başındasin
02 Yorumla
Soran1 yılYaşamak istemiyorum
Cevap sahibi1 yılİki şans var , hayatına son vermek ya da daha iyisi için mücadele etmek
Nerde yaşıyorsun imkanlarin ne ler , ne var orada bilemiyorum ancak çalışabilirsin.
01 Yorumla
Soran1 yılÇalıştim yetmiyor
- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılParasız insanlar genellikle para için çalışır.
016 Yorumla
Soran1 yılÇalıştım essek gibi ama yetmiyor
Soran1 yılAyrıca ben niye bu yaşta çalışmak zorundayım
- 1 yıl
Paran olması için
Soran1 yılÇalıştım zaten yetmiyor sorun o
- 1 yıl
Başka işte çalışabilirsin.
Soran1 yılİş yok
- 1 yıl
Aile desteği ya da olanla idare edeceksin.
Soran1 yılHayatım boyunca idare ettim zaten öffff
- 1 yıl
İyi bir hayat için emek vermelisin. kimse bedavadan bir yerlere gelmiyor.
Soran1 yılEn güzel zamanlar kötü gectikten sonra iyi hayatın önemi yok
- 1 yıl
O yaşlar ilerisinin iyi geçmesi için mücadele yılları. o yıllarda ne yaparsan geleceğin o şekilde olur.
Soran1 yılOrp olacam bak gör
- 1 yıl
Olma bence.
Soran1 yılNe yapayım o zaman bunalımdayim yaşlandım diyorum bir tane değer veren insan yok bana en güzel yaşlarım böyle geçti zamanı geri alamayınca ne yapayım yaşamak istemiyorum diyorum anlasana
- 1 yıl
Herkes öyle olsun o zaman. sabredecek ve elinden geleni yapacaksın, başkalarının hayatıyla ilgilenmeyeceksin.
Soran1 yılHeee kolaydı öyle
Gizli Üye(25-29)1 yılYa abi nasıl evdesin nasıl sıkılıyorsunsunuz anlamıyorum bir işe gir çaliş hem paranı kazan hem sosyal ol
01 Yorumla
Soran1 yılÇalıştım ama yetmiyor işte hem okul hem iş olmuyor zorlanıyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılCidden sıkıntılı durumlar ve gençleri kötü yola teşvik ediyor
013 Yorumla
Soran1 yılBu gidisle orp olucam zaten
Cevap sahibi1 yılNe diyeceğimi bilemiyorum
Soran1 yılO yola düşücem yakında 16 17 18 19 bu yaşlarım wn güzel yaşlarım hep boyle gecti
Cevap sahibi1 yılHep böyle geçti derken sıkıntılı maddi kaygılar vs mi
Cevap sahibi1 yılşu an calisiyormusun
Soran1 yılHep evde parasız geçti hiç güzel anılar biriktiremedim
Soran1 yılÇalışmıyorum
Cevap sahibi1 yılOkuyormusun
Cevap sahibi1 yılUnimi lisemi
Soran1 yılÜniversite çok ağır bunalımdayim benimle uğraşma
Cevap sahibi1 yılUğraşmıyorum ya ne ugrasacam ağır bunalımda yap yani para karşılığı o zaman yani becerebilirsen ve kaldirabilirse psikoljin uniden falan bul biraz maddi olarak rahatla daha bakireyim yok evlenemem sonra veya bilmem ne ne diyorsan bulaşma
Soran1 yılZengin birini bulsam evlenirim ama kim evlensin benle adam niye evlensin
Cevap sahibi1 yılYa tamam evlenemz ama işlerinizi gorursunuz paranı alirsin
bir yerden başlaman lazım derim, şok BİM vb ya da başka yerler yoksa hergeçen gün daha kötü olacaksın
00 Yorumla
1 yılKendini geliştirmemiş geleceği olmayan kişi beyanı
01 Yorumla
Soran1 yılNe alaka
1 yılYa okul oku ya da çalış ya, da bu hayata alış.
00 Yorumla19 yaşındasın genç ve çıtır çıtısın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 861 cevap paylaştı.
1 yılÇok olumsuz birisin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBöyle düşünceler seni yanlışa iter yapma derim
0101 Yorumla
Soran1 yılİtıyor zaten
Cevap sahibi1 yılBazı kişilerin erişmek istediği kız olursun ileri gitmeden de olsa uğruna fedakarlıklar yapmak istediği bir kız
Soran1 yılNe demek bu
Cevap sahibi1 yılŞu demek bazı şeyleri küçük dokunuşlarla bile olsa arzu edip kızı da mutlu etmeyi içine alan konular
Soran1 yılNe diyorsun sen beeee
Cevap sahibi1 yılHayatın değişik pencereden görülen yüzünü yazıyorum
Bazı kızlar hayatının eksiğini sanal yollarla tamamlamayı uygun görebiliyor bazıları da önce güven arıyor
Soran1 yılOrp olacam esc lik yapacam
Cevap sahibi1 yılO kadarını yapamazsın bence
Neyse sanırım yorumum biraz rahatsız etti kusura bakma
Soran1 yılYapacam işte para icin napıyım
Cevap sahibi1 yılMaddi destekli bir ilişkide olsa çok ciddiyim genç bir kızla sadece yüzeysel şeyler yaşamak için bile değer çok özel bulan biriyim
Soran1 yılGençliğimmi kaldı 20 olacam 7 ay sonra
Cevap sahibi1 yılSenin yaşın benim erişilmez kadar özel bulduğum bir kızdır
Gerçekten ileri gitmeden de olsa bazı şeyleri yaşamak için değer
Soran1 yılKimsin sen kendini tanıt
Cevap sahibi1 yılSana yazdıklarım yaşansın diye değildi ama gerçekten olsa hayır diyemeyeceğim bazı şeyleri yaşamak için uğruna fedakarlıklar yapardım
kim olduğumu falanda burada yazamam
Soran1 yılKac yaşındasın söyle
Cevap sahibi1 yıl40 yaşındayım
Ve senin gibi genç bir kız saklı bir hayal kadar özeldir
Soran1 yılÖzel falan değilim ben
Cevap sahibi1 yılBence erişilmesi çok güç olacak kadar özel mükemmelsin
Dediğim gibi olmasan bir erkek sadece küçük dokunuşlarla bile olsa bazı şeyleri yaşamak istermiydi hatta maddi destekli bile olsa
Soran1 yılNe yaşamak istiyorsun sen
Cevap sahibi1 yılYer arzuları yazmak için uygun değil
Erkeğin ne yaşamak istediğinden daha önemlisi kızın ne kadarına hazır olduğudur ki yaşanacaklar senin belirlediğin kadarıyla sınırlı kalır kalmalıdır ve kız için saygı ve güven zaten budur
Cevap sahibi1 yılSeni rahatsız etmezse beğeni yapan benim uygun görürsen rahatsız edici bulmazsan
Soran1 yılNe istiyorsun benden ya bunalımdayım intihar edicem diyorum
Cevap sahibi1 yılÖzür diliyorum haddimi aşan sözler kullandım sanırım kusura bakma
Soran1 yılİntiharın eşiğindeyim yeter artık ben ne diyorum sen ne diyorsun
Cevap sahibi1 yılHaklısın özür diliyorum
Soran1 yılÖleyimde rahatla
Cevap sahibi1 yılÜzersin
Soran1 yılBen Ölünce sen niye üzuleceksin ki
Cevap sahibi1 yılYaşıyor olmanın bana ne gibi bir zararı olacakki ölümün hoşuma gitsin
Soran1 yılÖ. lmk istiyorum ama
Cevap sahibi1 yılYaşamanı isterim
Diğer yazdıklarım konusunda da ciddiydim
Soran1 yılBeni hayata bağlayacak bir sey yok
Cevap sahibi1 yılİçindekileri bazı şeyleri daha açık yazmak isterdim
Hayat insanların birbirini tamamlanmasıyla daha güzel olur bence
Soran1 yılDalga gecme artık yeter
Cevap sahibi1 yılNeden dalga geçeyim ben çok ciddiyim
Her hayatın eksikleri yaşamak istenen arzuları elbette var ve yaşamak için de fedakarlıklar yapılsın derim
Soran1 yılÖlmek istiyorum benim umudum yok
Cevap sahibi1 yılPeki ne diyebilirim ki
Soran1 yılKeşke kocam olsaydın
Cevap sahibi1 yılYa gizli bir arkadaşlık birbirini tamamlayan iki kişi olsak
Yaşanacaklara göre bedeller ödenmesi değer bence
Soran1 yılSen ne istiyorsun
Cevap sahibi1 yılBöyle şeyleri buradan yazmak uygun olmazki
Soran1 yılYatmak istiyorsun demi
Cevap sahibi1 yılİsterdim evet ama senin koyacağın sınırları aşmadan
Soran1 yılHamile kalırsam nolur?
Cevap sahibi1 yılHerşeyi en uygun hali şekliyle yaşamak
Sana güven veren yarıyolda koymaz ve hatta böyle bir şey olursa sadece senin değil ikimizin sorunu olur
Soran1 yılBakar mıydın bebeğimle bana
Cevap sahibi1 yılSadece senin olmuyor dimi çocuk olursa
Soran1 yılNe iş yapıyorsun? Kac yaşındasın?
Cevap sahibi1 yılYaşımı yazdım zaten ki
Cevap sahibi1 yılNiyetim seni nasıl bir kız olduğunu biraz tanımayla gerekirse sende uygun bulursan yaşanacak şeyleri senin belirlemenle yaşamaktı
Bana yazmanı isterdim ama sanırım sen uygun bulmuyorsun bazı şeyleri senle daha açık konuşmak için uygun yerde yazmak
Cevap sahibi1 yılNaber nasılsın naapıyorsun
Cevap sahibi1 yılNerelerdesin
Soran1 yılNe istiyorsun benden
Cevap sahibi1 yılSeni rahatsız mı ediyorum
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılÖzür dilerim yazmam bir daha kusura bakma
Soran1 yılA. di herif
Soran1 yılEs kortluk yapıcam
Cevap sahibi1 yılBende senle bazı şeyleri yaşamak isterdim maddi karşılıkla da olsa
Soran1 yılDefol git
Soran1 yılSeni istemiyorum
Cevap sahibi1 yılTamam kusura bakma rahatsız ettim seni
İleri gitmeden de olsa sadece yüzeysel şeyler yaşamak için senin gibi genç bir kız değer
Soran1 yılEskort olucam baskasıyla yapıcam görüstum zaten mesajlastim ayarladım birini
Soran1 yılParasını verecek yatacam onunla
Cevap sahibi1 yılTamam seni daha fazla rahatsız etmeyim
Soran1 yılİster miydin senin karın olmamı
Cevap sahibi1 yılSeni daha fazla rahatsız etmeyim
Soran1 yılSoru sordum cevap ver
Cevap sahibi1 yılİstemem
Soran1 yılİster miydin karın olmamı
Soran1 yılNeden istemezsin
Soran1 yılSöyle
Cevap sahibi1 yılMaddi destekli de olsa bazı şeyleri yaşamak isterdim ama evlilik için sana uygun biri değilim
Soran1 yılYa hamile kalsam evlenmicek misin
Cevap sahibi1 yılO başka böyle bir şey olursa asla ortada bırakmam
Soran1 yılPeki sever miydin beni ve bebeğimi
Cevap sahibi1 yılElbette severdim de böyle şeyleri neden burada konuşuyoruz anlamıyorum
Soran1 yılEvde beraberken Seni doyurmadan uyusam kızar mıydin bana
Cevap sahibi1 yılBen senle sadece yüzeysel şeyler yaşamak için bile deli olurdum
Soran1 yılPeki canımı aciticak bir şey yapar mıydin ya da üzülsem canım yansa napardın
Cevap sahibi1 yılYüzeysel şeyler ne bilirsin böyle şeyler sana acı vermez ayrıca kıyamazdım da
Soran1 yılKıyamazdın yani bana sarılıp uyur muyduk bir şeyler izler miydik yemek yaparken gelip sarılır mıydın bana evimizde
Cevap sahibi1 yılEvet böyle şeyleri çok severim
Soran1 yılNeden evlenmezsin benimle
Soran1 yılBebeğime de bakmazdın ki zaten
Cevap sahibi1 yılDaha açık mı yazmalıyım senle ne yaşamak istediğimi
Soran1 yılEvetttt
Cevap sahibi1 yılBuradan çok açık yazamam ama oral yapmak yalamak emmek suyunu emerek tatmak isterdim
Soran1 yılÇığlıklarım inlemelerim aşkım aşkım diye inlesem zevk alır mıydın
Cevap sahibi1 yılEvet çok çok hoşuma gider ki ağzıma hepsini alıp suyunu emmek isterim
Soran1 yılFazla emmezdin dimi tenim çok beyaz süt gibi hemen morarır
Cevap sahibi1 yılO emeceğim yer morarmaz fazla emerdim emdikçe akan suyu yutardım
Soran1 yılMorarır ya bembeyaz benim her yerim hemen kızarır morarır tiksinmez miydin ama
Cevap sahibi1 yılNe tiksinmesi senle sadece böyle şeyleri yaşamak için deli olurdum
Soran1 yılBeni cirilciplakken izler miydin
Cevap sahibi1 yılSaatlerce izlemeye doyamam diye düşünüyorum
Yaşın boy ve kilon kaç
Soran1 yıl19 yasimdayim 1.63 boy 48 kilo
Cevap sahibi1 yılSana senle yaşamak için uğruna herşeye değer dediğim şeyleri içine alan gifler atmak istiyorum özelden yazsan olmazmı
Soran1 yılHer yerimi öpup emip yalar miydin doymadan sabahlara kadar
Cevap sahibi1 yılBunları ve bazı şeyleri özelde yazmak istiyorum
Soran1 yılKeşke şu an yanımda olsan sarılsan bana
1 yılBana göre para kazanmak zor değil...
22 Yorumla
Soran1 yılOrp olucam yakında
1 yılbende
022 Yorumla
Soran1 yılNe yapalım hep beraber organize olup japonyaya mı kaçalım.
- 1 yıl
napcaz yine para yok
Soran1 yılKaçıp gidelim kanka
- 1 yıl
hazırım ben
Soran1 yılİltica talebinde bulunalım kız kızın yordudur ingilizce falan biliyor musun ben ciddiyim
- 1 yıl
gerçekten mi
- 1 yıl
orada napıcaz
- 1 yıl
ingilizcem çok iyi değil açıkçası gramer falan var birazda günlük bile zor yani a1 falan
Soran1 yılJsjsjsjsjjs bende hiç ingilizce yok geliştiririz bir sey olmaz
Soran1 yılGarsonluk falan yaparız bacım
Soran1 yılSığınmacı olarak gidecez ülke secmek lazım önce
- 1 yıl
o da doğru ya ben korkuyom
Soran1 yılKorkun. Gecer gidince
Soran1 yılKorksan nolcak
- 1 yıl
yalnızlıktan
Soran1 yılHerkes yalnız dostum
Soran1 yılKorkma boş ver
- 1 yıl
haklısın
Soran1 yılYalnız öluyoz en azından mutlu zengin ö. lek
- 1 yıl
KGKSMGMSMFMS
- 1 yıl
çok doğru zengin ualnızlık daha iyidie
Soran1 yılSuususiwu aynan aq her turlu olecez boyle olek
Aynısını yaşıyorum yemin ederim 😭😭😭
03 Yorumla
Soran1 yılKafayi yicem aq
Soran1 yılOrp olmak daha mantıklı
Yarın para yatacak sonunda
04 Yorumla
Soran1 yılNe alaka
Soran1 yılBanane bundan
Aile & Toplum konusunda 730 cevap paylaştı. Çalışmıyor musun
08 Yorumla
Soran1 yılÇalışıyordum cıktım dayanamadım çünkü
Soran1 yılHem okul hem iş cok zor
Soran1 yılNiye niye burdan yaz
Soran1 yılHayır
Soran1 yılAmacın belli
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılTakılalım gel
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 358 cevap paylaştı.
1 yılçalışmaya baslasana
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026