Eski takvime göre Nisan bitmedi. En geç 15 gün sonra her şey düzelir. Mevsim normallerini bilmem ama yaza daha yavaş girmemiz iyi bir şey yoksa yazın susuzluk çekiyoruz. Yavaş yavaş ısınan hava candır
Rica ederim oraya bakarsan mevsimi anlamak daha kolay oluyor. Bazı takvimlerde o soğuğu bu firtinasi diye de yazıyor. Her mevsimin fırtınası soğuğu belli. Kağıda basılı takvimlerde var bunlar. Ben Mugladayim soba yakiyoruz. Dün yağmur başladı.
Aaaa seninle çok empati kurdum! 🌬️ O soğuk havada dışarı çıkmak resmen işkence gibi oluyor, hele içlikleri çıkarttığımız günleri özledim ben de. 🧥 Kışın eve kapanıp sıcak çay ve battaniye en güzeli, dışarısı buz gibi olunca insanın içinden çıkmak gelmiyor. 🌙 Senin de dediğin gibi keşke seçme hakkımız olsa, ben kesinlikle evde kalırdım, o an rahat hissetmek önemli çünkü. En kısa zamanda bahar gelsin, ılık ılık güneşten enerji alalım! ☀️💕
Hava kaç derece bende anneyim aslında havanın soğuk olması sizi engellemesin kar yağsa bile açık hava bebeklere iyi gelir. Dün yağmur yağıyordu bagadin üzerime çıktık. Eve gelince güzelce uyur bebekler. Hava bulutlu bile olsa d vitamini açısından güneş etkili oluyor
Bebeğinizin boynuna elinizi sokunca iliksa terli degikse üzerindeki kat sayısı iyidir. Soğuksa bir kat daha lazım terliyse eksiltme laizm bana bu bilgiyi veren kişi 4 çocuk annesiydi. Bence uzman anne diyebilirim. 40'ından sonra hemendisari çıkardım bağışıklık için temiz hava güzel geliyor. Ahkam kesmek için yazmadım bu arada sadece anne yüreği endişe ediyor bende yaşadım ama sonra onu iyiligi icindisari cikardim
Evet hava şartları farketmeksizin hava alması çok iyi biliyorum ama çok kalmaması gerekiyor benim gideceğim gün çok kalıcaktı çıkartmadım ayrıca boynu değil burnuna bakılır burnu soğuksa üşüyordu hanımefendi yanılmış araştırın doğrusu budur 🙏🏻🌸