Aile & Toplum Kadınların erkeklerle alıp veremediği neydi? mathmaxeil Takip Et Guru Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor mesela konunun sonu neden hep “ hava çok kötü Allah sizi kahretsin erkolar” a geliyor … ya da aile grubunda gecen su kraliçenin yorumu hahay çok güldüm 😅 Kadınların erkeklerle alıp veremediği neydi? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. sevmiyorlardır belki de 1 0 Yorumla
Munkesir Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Fikirsiz kbmdşsfk bi tanıdık da canavar diyo kocasına 1 1 Yorumla mathmaxeil 1 yıl Fikirsiz daha iyi geliyor kulağa msjsjd Yorumla
Hasmakıneĺı Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 101% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 355 cevap paylaştı. Baynlarin için erkekler eleştiri tahtası bu yüzden bayanlar kendilerini hasta ediyor. kocadan memnun olan hic gormedim :) 1 0 Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hahaha bizde tam tersi , salça olmadığım insan yok. Görünce kaçıyorlar artık sksjsjdkdk 1 1 Yorumla mathmaxeil 1 yıl msjdjd Yorumla
Kerem0507 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 969 cevap paylaştı. Biri aldatıyor bütün erkeklere sallamaya başlıyorlar 0 0 Yorumla
ggggüneşşç Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Yengenin yazdığına sesli güldüm 😂 1 2 Yorumla mathmaxeil 1 yıl fav kadınım jdjd neler neler daha Yorumla ggggüneşşç 1 yıl Eğlenceli bir ailesiniz anlaşılan Yorumla
AlininAnnesi72 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Çektiriyorlar demekki ondan 1 2 Yorumla mathmaxeil 1 yıl doqru valla kadın çok çekti Yorumla AlininAnnesi72 1 yıl Allah yardımcısı olsun Yorumla
Luciannwr Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 689 cevap paylaştı. Siz kadınlardan korkulur 1 1 Yorumla mathmaxeil 1 yıl yine naptik msjsjdj Yorumla
hayatındışında Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kimseyle isim olmaz benim. ya anca dalarım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
sevmiyorlardır belki de
Fikirsiz kbmdşsfk bi tanıdık da canavar diyo kocasına
Fikirsiz daha iyi geliyor kulağa msjsjd
Baynlarin için erkekler eleştiri tahtası bu yüzden bayanlar kendilerini hasta ediyor. kocadan memnun olan hic gormedim :)
Hahaha bizde tam tersi , salça olmadığım insan yok. Görünce kaçıyorlar artık sksjsjdkdk
msjdjd
Biri aldatıyor bütün erkeklere sallamaya başlıyorlar
Yengenin yazdığına sesli güldüm 😂
fav kadınım jdjd neler neler daha
Eğlenceli bir ailesiniz anlaşılan
Çektiriyorlar demekki ondan
doqru valla kadın çok çekti
Allah yardımcısı olsun
Siz kadınlardan korkulur
yine naptik msjsjdj
Kimseyle isim olmaz benim. ya anca dalarım