Neden benimle alay etmesine izin veriyorum hala?

Bir süre önce yakın arkadaşım olan biriyle sevgililige ilk adımı attık deneyelim dedik ama o hala bakarmış gibi takılmaya devam etti. Başka kızlara baktı, ekledi , etti... benim olduğum ortamlarda dahi..

Neyse dedim bu böyle olmayacak senle bir şansımız yok üstelik ben kendime olan saygımı yitiriyorum. Yalvardı etti arkadaş olarak kaldık ama benim bogrume hancerler saplaniyordu her gördüğümde çünkü aslında başından beri seven ZATEN benmisim. Derken zamanında ona anlattığım şeylerle dalga geçmeye başladı. Örneğin pek arkadaşım yok benim demiştim ona aradan zaman geçtiğinde hiii senin ztn arkadaşın yok ki dedi alayvari şekilde. Biri var mı hayatında dedi , hayir yok bulamadım kafama göre dedim, senin kafana göre biri dünya üzerinde yok ztn diyerek yine dalga geçti. Onun dışında bir iki kez giydiğim gömleğe, kullandığım telefona, kabanima bir yorum yaptı. Onun yanında başta gerçekten kendim gibi oldum ama sonra narsist tavırları başladı. Konfor alanı oldum onun. Bana çok rahat , önünü ardını düşünmez şekilde davranmaya başladı.

2 gün önce telefonda konuştuk hala istesem gelirsin ztn buraya demeler, benim sayemde öğrendin orayı demeler. Böyle birine kendimi açtığıma o kdr kızıyorum ki kendimi tekmelemek istiyorum.

Neden benimle alay etmesine izin veriyorum hala?