Eniştem bana yürüyor?

Ben 19 o 25 yaşında kuzenimin nişanlısı başta uzak duruyordum benim hakkımda şakalar yapmaya başladı aile arasında sonra dışarıda karşılaştık sigara uzatınca aldım öyle konuştuk yobaz zannetmesin diye ben onların birlikteliği hakkında konuşurken sürekli benim hakkımda sorular sordu Instagram dan takip atmıştı kabul etmemiştim niye etmedin falan diyince etmek zorunda kaldım en son bir şekilde bahaneyle kaçtım yakın arkadaşlara aldı sonra akraba düğününde sürekli bana bakıp durdu düğünde içip içip sarhoş olmuş elbisen güzelmiş fıstık dedi çok rahatsız oldum söylemedim kimseye ben bir güzellik salonunda çalışıyordum maaşımı vermemişlerdi bunu da işte misafirlikte konuşurken söylemiştim dün işyerime gidip eniştesiyim ben onun parasını vericeksiniz falan demiş benim babam vefat etti annemle yaşıyoruz diye güya başımızda erkek yokmuş bize sahip çıkmış erkeklik yapmış bu adamın niyeti ne şimdi kuzenime bir şey desem beni kötü belliycek aramın bozulmasını istemiyorum rahatsız olmakta haklı mıyım?
Eniştem bana yürüyor?