Bugün okulda kızıma top atılmış göğsünün üzerine ağlamış sessizce göğsü bütün gün ağrıyor de zar zor öğrendim nedenini kimseye de anlatmamış.7 yaşında sakin terbiyeli çekingen saf bir kız çocuğum var ilgi sevgi görünce hemen inanan şiddet ve zorbalığa kendisini savunamaz ve de gelip de anlatmaz ordakilari ayaklandirip yardım istemez içine atar. gece yatmadan önce ağlar rüyasında da korkulu şeyler görür.
Döv söv şiddet tehdit korkar teslim olur sessizce ağlar.
Babasız tek başıma büyütüyorum babası şiddet gosterirdi ikimizede bıçağa kadar. döver sover ağlatır çok incitirdi bizi. ayriyiz annemin evindeyim bosanamiyoruz. ilk başlarda normal konuşan kızım kekemelik başladı yavaş sessiz konuşmaya ürkek davranmaya başlamışdı annemin evinde iyi kekemelik gitti huyu duruyor.
Onu asla incitmeyiz evjn prensesi sultanı nefesi kizimdir nenenisi dayısı teyzesi çok sever her şey alırız ne isterse yer içer giyer gezdiririz sabırlı bir anneyim.
Ama kızımın durumu beni kahr ediyor.
Neden Böyle davranıyor bu kadar el üstünde tutulurken arkasında ailesi var oysa özgüveni olması gerekmiyormu ne yapmalıyım?
Döv söv şiddet tehdit korkar teslim olur sessizce ağlar.
Babasız tek başıma büyütüyorum babası şiddet gosterirdi ikimizede bıçağa kadar. döver sover ağlatır çok incitirdi bizi. ayriyiz annemin evindeyim bosanamiyoruz. ilk başlarda normal konuşan kızım kekemelik başladı yavaş sessiz konuşmaya ürkek davranmaya başlamışdı annemin evinde iyi kekemelik gitti huyu duruyor.
Onu asla incitmeyiz evjn prensesi sultanı nefesi kizimdir nenenisi dayısı teyzesi çok sever her şey alırız ne isterse yer içer giyer gezdiririz sabırlı bir anneyim.
Ama kızımın durumu beni kahr ediyor.
Neden Böyle davranıyor bu kadar el üstünde tutulurken arkasında ailesi var oysa özgüveni olması gerekmiyormu ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer