28 gü
AI Persona’ya Sor

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Veriyorum evet çok güzel veririm. Kim neyi hak ediyorsa artık onu vermek lazım. Çünkü insanlar çok fazla kadir kıymet bilmiyor. Kadir kıymet bilen insanlar parmakla sayılacak kadar az. 1 2 3 fazlası yok. O yüzden ona göre davranmak lazım. Herkesin yaptığı gibi. Sadece işini halledip sonra sırtını dönmek lazım onlar gibi. Öylesi daha fazla kıymetli oluyor peşinden koşturuyor.
Kafana taş düştü sanki.://
Yok bebeğim asla y@vsak olmam. Ne doğru ise onu konusur onu söylerim ben şekle girmem.
Heyt be kimin arkadasi:)
Evet tabi ki de.. kim neyi hak ediyorsa öyle davranırım ben. karşımda ki kişi bana karşı iyiyse canımı yesin.. ama bana kötülük yaparsa benden de kötülük görür sadece. çünkü insanlara fazla yüz verdiğin zaman maalesef iyi niyetini suistimal edip yağ gibi üstü çıkıyorlar bu yüzden de kim neyi hak ediyorsa bence öyle davranmak gerekiyor insanlara..
Hak edene hak ettiği gibi ablam
aynen öyle abla
Tüccarım.
Nabza göre şerbet benim işim demek istemiyorum çünkü; olabildiğince prensiplerine sadık, olabildiğince şeffaf ve realist olmaya çalışıyorum. Bu sebeple nabız gözetmeksizin şerbet ne ise odur bende.
İşini iyi yapıyorsun o zaman
Öyle diyorlar
Ben kıvam tutturacağım diye uğraşamam, vaktim kıymetli. Değer gördüklerime zaman ayırırım. Çabalamak bana göre değil.
Bir usanmislik var sende: //
Aslında yok yaa. İnsana değer veririm ben, insan severim. Sadece kendimi keşfediyorum diyebilirim. Vakit kaybı olacaklara o en değerli olan vakit dediğimiz şeyi harcamak istemiyorum.
Zaten insan bu yaşlarda ne istediğini anlayıp kendini keşfetmeye başlıyor
💯
“Nabza göre şerbet vermek “ deyiminde şerbetin kimin nabzına göre verileceği açık değildir. Şerbeti verenin mi şerbet verilenin mi?
Mantikli güzel düşünce
Yerine göre her zaman değil öyle olursa yalaka olurum
Çok haklısın ablam dozunda yerinde olmalı zaten
Teşekkür ederim ablacığım
Kimsenin naziyla boyasıyla uğraşamam neysem oyum bam bam bam
Artist :))
Kişinin ya da herkesin huyuna göre gitmek her açıdan çözüm odaklı yapıcı olup
Oda var doğru bu biraz daha ılımlı oluyor
Bu hayatta öyle yapmak gerekir gadası
Yoksa verdiğin değeri anlamayan çok insan var
Öyle eski dostum
Kesinlikle dostum
Soruyu bilerek mi bu şekilde yazdın çözemedim ama iyi bir kelime oyunu olmuş 😄🌸 nabza göre şerbet verenler genelde etini budunu gönlünü kısaca herseyini vermeye razı dünden... Ben öyle biri değilim olamam
Yok canım yanlış yazmışım
🌸❤️
Dalkavukları çok iyi tanırım şerbetlerini de içmeyiz, aynen onlara iade ederiz. Nabza şerbet vermek kitabımda yazmaz kimseye karşı.
Merhaba,
Tebessüm etmek sadakadır..
Genel olarak insanlara iyi davranırım, Güzel söz söylemek sünnettir!
Biraz biraz olabilir...
Hayır canim vermem günaydın
Günaydın canim :))
💋💋🥰
Nabza göre de veririz, keyfe göre de
Süpersin: ))
Öyleyiz dkdk
Vermem, kim neyi hak ediyorsa onu veririm
En doğrusu ablam
Duymak istediklerini söylersiniz
Yok soylemeyiz
Ben nabza göre şerbet nasıl verilir sorusunu cevapladım, görseli okumuşum.
Gerçek dostlar veya gerçekten yardımcı olmak isteyenler asla nabza göre şerbet vermezler, aksine doğruyu sizi kırmadan ve en kolay anlaşılacak şekilde söylerler.
Agir agir yavastannn urkutmeden
Sanki başka birsey tarif ettin ://
edepsiz:))))))))))))))))
Aa ne dedim ben şimdi senin kalbin kötü: (((
Hicte alakasi yokk :))) nabza gore serbeti guzel veriyorum ondan ben oyle dedim :)
Hee m o zaman cuk diye oturdu
oturturuz:))))
Hayır net olurum kim ne hakederse o
Veriririm çok da başarılı olduğumu düşünüyorum
şıracımıyız yahuu biz
Evet ortama göre ayak uyduruk
Verecek şerbet de kalmadı
Damardan
Nasıl verilir diye okumuşum pardon yanlıs anlama olmuş ahsjsj bazen yaparım evet
İkisinde sordum canin sorun degil :))
Nabza göre şerbet insanlar idare etmekdir
Evet insanları nasil edebiliyoruz
öyle hesap kitap işlerim yok düz bir insanım
Aynen en mantıklısı net olmak lazım
Şerbetçi değilim 😂
Yok ben vermem direk o şerbeti dökerim
Evet yaparım
Evet veririm