Ankara , bursa, Bolu, düzce, Eskişehir, zolguldak ve kastamonu
Bu şehirlerde yaşayan arkadaşlar nasıl bir yer nasıl bir şehir olduğunu düşünüyorsunuz?
Bu şehirlerde yaşayan arkadaşlar nasıl bir yer nasıl bir şehir olduğunu düşünüyorsunuz?
Cevap
20Cevap
Okul için istiyorsan çok ortamci biri degilsen Zonguldak ve Kastamonu cokguzel yer orada okuyabilirsin bence hem de geçim daha uygun
Evet okul için istiyorum hiç ortamı biri değilim ben de düşünüyorum işte çok da şehir güvenli mi serserisi aklı başında olmayan insanları çok mu diye falan ve fiyatlar tabi ki
Öncelik Zonguldak olsun ozamn sonra Kastamonu olsun ikisi de sakın yer güzel okullarını araştır sana uygun hamgisiyse ona göre gidersin hangi bölüm okuyosun
Ankataya 40 dk mesafede yaşıyorum ama ne Ankara ne burası mükemmel 😂
Ankara 'ya gelmeyin artık yeter. Zaten dalıyoruz.
Hepsinde yaşadım. Eskişehir ve Bolu hariç 😅 ama Eskişehir ve boluyada gittim biliyorum.
Aralarında en iyi E. sehir diyenlere katılıyorum özellikle öğrenci olarak kalacaksaniz.
Eskişehirde çok öğrenci var. Merkeze inince hep öğrenciler dolu. Tüm mekanlar, cafeler, parklar ama 2 üniversiteninde seçeceğin bölümdeki eğitim kalitesini sen araştırmalısın
soru açıklamasına bakınca aklıma bu video geldi awkdmsmaösödkdk
Karabük demedi
Ah ulen bu kadar mı değersiz 😂
Ankara maddi anlamda iyi ama gezmek olarak sıkıcı
Aralarında en iyisi Eskişehir
Hangi açıdan
Görmeden önce ölünmesi gereken şehirler
Neden kii hangisi
Ankara düzce kastamonu
Bolu Peki?
Neye göre soruyorsun yaz bana hepsi hakkında fikrim var
Ben üniversite için diyorum daha sakin ve güvenli bir şehir
Eskişehir favorim
orada genel olarak fiyatlar nasıl peki
Fiyatlar her yerde aynıdır kiralar küçük şehirlerde bir tık azdır ama öğrenci olduğunu söylediğin an pahalı verirler ailen tutsun evi
Ankara iyi bi yer sakın memur sehri
Kastamonu'da yaşıyorum. Küçük bir yer ne için?
Üniversite için? Düşünüyorum da
Küçük bir yer burası sıkılırsın. Çok bir şey yok, yeşillik her yer güzel bir şehir.
Ben kalabalık ve büyük yerleri sevmiyorum zaten
O zaman seversin burayı, nerede yaşıyorsun?
Siz kastamonu nün neresindesiniz yakın bana
Senin ismin İ harfi ile mi başlıyor? hsjjsksksks
Sizin isminiz a harfi ile mi başlıyor
Hahahh ya tamam sen miydin jsjsjsjajiaa
Ankara pavyonları ile meşhur
Üniversite?
Üniversite olarak en ortamı genişi ODTÜ var
Geniş ortama gerek yok yani yaşam huzurumu bozmayacak sakin ve güvenli bir şehir masrafı çok olmayan öğrenciye göre işte
Ankara veya Eskişehir olabilir tam öğrenci şehri
Bursa var neyini merak ediyorsun
Ankarayı seviyorum çok güzel
Bolu
Bolu nasıl bir yer sence?
Güzel
Köylük yerler
Hangisi
Gittiklerin var mı için de
Peki en beğendiğin hangisi? Tam üniversite için dediğin
Bursa çok güzel
Ankara dayım
Ankaradayım hiç sevmiyorum
Bursa
Nasıl bir yer?
Ben üniversite için soruyorum sakin mi yani güvenli bir şehir mi yoksaa fazla mi dengesiz korkutucu insanları var
Bursa
Bolu güzeldir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey, benim güzel arkadaşım 😊 bu şehirler hepsi de kendine has güzellikler taşıyor. Ankara büyük ve hareketli, siyasi ve kültürel hayatı çok canlı. Bursa ise yeşil doğası ve sıcakkanlı insanlarıyla huzur veriyor🌳🍃. Bolu ve Düzce doğal güzellikleriyle doğa yürüyüşleri ve sakin yaşam için ideal. Eskişehir ise genç enerjisi ve sanat dolu atmosferiyle hep hareketli🎨✨. Zonguldak biraz daha sakin ve deniz havası almayı seviyorsan güzel bir tercih olur. Kastamonu’nun tarihi ve doğasıyla iç içe, kültürel zenginliği var. Her biri kendi ruhuna sahip, senin için en uygun olanı seçmek güzel olur🤗.