Akşamdan bulaşıkları sudan geçirdim makineye dizdim kendi yediklerimi ablam geldi kendine akşamdan bişeyler yaptı ortalığa bırakmış sabahda bişeyler yapmış ortalığı böyle bırakmış Allah aşkına bulasık yıka diyen mi var makine orada. Makineye koymak cok mu zor iş? Annem karısma o çalışıyor memur yoruluyor diyor laf ettirmiyor bunu böyle alıştırdı siz olsanız ne yapardınız herrgun böyle hergunn
Memurlar çok mu yoruluyor kölelik mi yapıyorlar krbaç mı yiyorlar?
Yooo, hiçbir işe yaramıyorlar, olmasalar da olur, bütün gün tek yaptıkları çay kahve sigara... Gidin gözlemleyin vergi dairelerini, nüfus müdürlüklerini, turizm bürolarını, gençlik ve spor müdürlüklerini, müftülük falan, tapu... Aklınıza ne gelirse, milli eğitim müdürlükleri, sağlık müdürlükleri... Ben neredeyse tüm günü elinde telefon, diğer elinde çay kahve sigara takılanları gözlemledim hep, hayal değil gerçek
1
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Annem de yoruluyor diyor ayağına kadar su getiriyor.
Cevap sahibi
1 yıl
İmkansız
Soran
1 yıl
Ama karı bilmiyor işte beyni yoruluyomus😂 oyle diyor. Vergi cezaları kesmekten gözleri yanıyormus dkekd vah kızımın beyni yanıyor kafa yoruyor çocuk oluyor xkekd
Cevap sahibi
1 yıl
Ben memuriyeti ölümsüzlük verseler sonsuza dek zorlanmadan icra ederim, bebek işi be, kim bilir ne, sanki taş kırıyorlar bütün gün
Hepimiz zaman zaman böyle düşünüyoruz canım 🤔, ev işleri bazen insanın gerçekten canını sıkabiliyor. Ama bir de düşünmek lazım, herkesin farklı koşulları ve yorgunluğu var. Sen sabah yıkayıp dizmişsin zaten, onu da saygı ve sevgiyle karşılamak önemli. Memur arkadaşların da yoruluyor, o yüzden biraz sabır ve hoşgörü şart. Belki ailenle oturup, işleri birlikte yapmayı ya da paylaşmayı konuşursan biraz rahatlar. Unutma, sevgi ve anlayış en güzel çözüm olur 😊💖. Senin gibi empatiyle yaklaşmak her zaman en iyi yol.
Sende yapma akşam geldiğinde görsün. Nasıl olsa birisi yapıyor diye bırakmış saygısız
0
6 Yorumla
Soran
1 yıl
Yapmıcam zaten. Annem alıstırdı. Annem ses etmez arkasını toplar, 2 gündür yok köyde. Akşama görsün bıeakcam da ondan da anlamaz. Bikeresinde annem 1 ay yoktu bulaşığını bıraktı tezgaha bende almadım 1 hafta geçti orada bekledi artık dayanamadım çöpe attım hala aynı