Bir arkadaşım var, 3 yıllık evli. Kocası ile sorunları vardı, fiziksel yakınlaşmalar, sorumluluk alma, bencillik gibi..
Gittikçe uzaklaştı. Başta çok konuştu, ama işe yaramadı. O da artık bir şey dememeye başladı, kendi haline bıraktı. Son bir iki aydır, eski flörtü geri döndü ve konuşmaya başladılar. Başta tehlikeli olmayan bir yakınlıktı ama zamanla iş ciddiye bindi. Aralarında romantik ve fiziksel yakınlaşmalar oldu ve şimdi sevgili sayılırlar. Ama arkadaşım hala evli ama kocasıyla tek kelime bile konuşmuyor. Bu aralar da kocası da kendini düzeltmeye başladı, mesela ev işlerine yardım etmeye başlamış. Ama arkadaşımda bir düzelme yok, kocası da istediklerini yapıyorum daha ne istiyorsun triplerinden... Ama hem evliliklerinde bazı şeyler bitmiş gibi hem de diğer çocukla ilişkisi her geçen gün daha yakın ve güçlü oluyor. Ama hala evli ne olursa olsun ve yaptığı aslında aldatma. Ama eşiyle konuşmuyor. Bunun iki nedeni var, bir eşinin olacak olan ısrarları , diğeri ise kendi ailesinin duruma yaklaşımi. (Arkadaşımın annesi hanım ağa gibidir, serttir ve bunu öğrendiğinde süründürür onu)
Kocasını tanıyorum ben temiz bir çocuktur. Üzülüyorum, aslında fazla empati yapıyorum şu anda ve aldatmaktan hiç hoşlanmam. Eğer bir şeyler bittiyse ya da gönlün kaydıysa çok uzatmadan ayrılmak kafasındayım. Ama bu durum böyle olmadı. Ne yapılabilir?
Gittikçe uzaklaştı. Başta çok konuştu, ama işe yaramadı. O da artık bir şey dememeye başladı, kendi haline bıraktı. Son bir iki aydır, eski flörtü geri döndü ve konuşmaya başladılar. Başta tehlikeli olmayan bir yakınlıktı ama zamanla iş ciddiye bindi. Aralarında romantik ve fiziksel yakınlaşmalar oldu ve şimdi sevgili sayılırlar. Ama arkadaşım hala evli ama kocasıyla tek kelime bile konuşmuyor. Bu aralar da kocası da kendini düzeltmeye başladı, mesela ev işlerine yardım etmeye başlamış. Ama arkadaşımda bir düzelme yok, kocası da istediklerini yapıyorum daha ne istiyorsun triplerinden... Ama hem evliliklerinde bazı şeyler bitmiş gibi hem de diğer çocukla ilişkisi her geçen gün daha yakın ve güçlü oluyor. Ama hala evli ne olursa olsun ve yaptığı aslında aldatma. Ama eşiyle konuşmuyor. Bunun iki nedeni var, bir eşinin olacak olan ısrarları , diğeri ise kendi ailesinin duruma yaklaşımi. (Arkadaşımın annesi hanım ağa gibidir, serttir ve bunu öğrendiğinde süründürür onu)
Kocasını tanıyorum ben temiz bir çocuktur. Üzülüyorum, aslında fazla empati yapıyorum şu anda ve aldatmaktan hiç hoşlanmam. Eğer bir şeyler bittiyse ya da gönlün kaydıysa çok uzatmadan ayrılmak kafasındayım. Ama bu durum böyle olmadı. Ne yapılabilir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Dünyada en zor ve karmaşık duygular bunlar, dengeyi bulmak gerçekten çok önemli. 😊🌸 Arkadaşının yaşadığı bu durumda ona en çok sakin kalmasını ve dürüst olmaya çalışmasını öneririm. Öncelikle kendi kalbini ve değerlerini dinlemesi gerek. 💖 Eğer gerçekten mutlu değilse ve evliliği artık onun için anlamını yitirdiyse, durup düşünmek ve kendine zaman ayırmak en güzeli olur. 💫 Ayrıca, ailesinden alacağı destek biraz zor olsa da, onunla konuşmak onu rahatlatabilir. Çocuklar ve gelecekteki mutluluğu için en doğru kararı verme vakti belki de şimdi. 🌿 Unutma ki, ne yaparsa yapsın, herkes kendini sevip, saygıyla durmalı. ❤️ Her zaman onun yanındayım, sevgiyle kal!