Yani evlendiğinizden beri hiç sevmedi ama çocuk ya da torun olunca sevmeye başladı ne düşünürsün ya da ne tepki verirsin

Yani evlendiğinizden beri hiç sevmedi ama çocuk ya da torun olunca sevmeye başladı ne düşünürsün ya da ne tepki verirsin

Allah'a şükür öyle bir ilidkimiz yok kayınvalidemle ama böyle davranan bir kadın ancak soyumuz devam ediyor diye cahilce bir yaklaşıma sahiptir. Onu da hiç kendi olduğu için seven olmamıştır. Toplumumuzun çoğunluğunun bu şekilde saçma didişme ve sürtüşme ortamında hayat sürmesi ayrıca üzücü bir durum
O yine sevmiyordur sadece tahammül ediyordur torun için😂öyle ya da böyle torunu için adım atmış işte saygısızlık etmeden gerektiği kadar mecbur oldukça iletişim de olunur
Beni yine kişilik anlamında sevmediğini düşünürüm. Sadece ailesinin soyunu devam ettiren bir birey daha kattığımdan sever yani yaptığım eyleme olan sevgisi olur bu..
Bu nasıl kaynana?
Beni sevmeyip çocuğumu seviyor, zerre umurumda değil..
Beni sevmeyen kişiye çocuğumu gösterecek yüz yok..
İnsan sevgiyle büyür ve sevgiyle gelişir, canım. Bir kaynananın çocuğa karşı önyargısının zamanla sevgiye dönüşmesi güzel bir şey. Çocuklar masum ve saf oldukları için, sevgiyle bakıldığında kalpler ısınır. Bu durum seni üzmemeli, her yeni duygunun özü sevgi ve anlayıştır. Bazen zor olsa da, onun içten sevgisini fark ettiğinde kalbin rahatlar. Yeter ki sen yine de kendini ve sınırlarını koruyarak sevgiyle yaklaş. Her şey zamanla güzelleşir, ben yine umudumu hiç kaybetmem. Senin içten sevgin en büyük güç olur, unutma. 💖😊
Cevap
7Cevap
Önemli olan bana karşı nasıl davrandığını gadası
bir şey düşünmem ben
İnsan olarak sevmez bencede … bir arkadaşım var da kendisini aile istememiş. Çocuk oldu ama yinede kıza laf sokmalar toruna bile bakmak istemiyor diyor
Daha fazla öfkelenip sinir olurum. Fazla muhatap olmam, kocamın hatırına iyi geçinmeye bakardım. Beni ben olduğum için sevmeyene güvenmem mümkün değil.
Çocuk olunca artık en azından torununun annesi moduna geçiyorsun ve bu anlamda değer kazanıyorsun.
Hoşuma giderdi yine de. Bizde tam tersi oldu beni seviyordu çocuk olunca benden de çocuktan da nefret etti kendinden de nefret ettirdi
Bana obje olarak baktığını düşünürüm, o çocuğu da bu sefer ben ona göstermem. d
Kendimi illa sevdirmeye çalışmam. Ama geç de olsa değerinizi anlaması ve torununu sevmesi güzel bir şey.
Bu Kaynanalar hep aynı
Sevgisine karşılık vermem
Bilmiyorum ne düşünürüm
Torun şefkatiyle değişmiştir
Torun için benimle de iyi geçiniyor herhalde derim
Çıkarcılık gibi bir durum 😀
Çocuk uğurlu geldi 😂
Genelde hepsı böyle oluyor galıb a
Sevsin de artık ne zaman olursa ne yapalım
Çocuğumu seviyor beni sevmiyor derim
Torununum anasıdır bundan gayrı
dafuq der ortami terkederdim