Olayın yaratılışı bu tatlım erkek kahraman olmak istiyor. Her şeyini kendi yapan kadina erkek ne konuda yardım edip tatmin olacak. Kadın isteyecek erkek verecek yapacak böyle olunca kadın kendini kadın gibi hissediyor dişil enerjisi artıyor , erkekte kendini erkek gibi hissediyor. Al ver dengesi oluyor. O nedenle de adam yatırım yaptığı cabaladigi bir ilişkiyi daha önemli sayıyor. Herşeye gücü yeten kadından "benim erkeğe ihtiyacım yok " mesajı ulaşıyor erkeğe. Bir şekilde şekline kurban olsa da erkek olarak iki erkek var gibi bir eneji oluyor ve büyük kavgalar ayrılıyorlar. Diğer tarafta kadın bana şunu al bunu yap diyen kadınla bağ kuruluyor ve onun için bir şeyler yaomak erkeği mutlu ediyor. Her erkek böyledir diyemem ama erkek kadınına her anlamda yettiğini düşündüğü vakit aslan gibi hissediyor. Erkekler yorumumun altına öyle hissedip hissetmediğini yazsın görürsün
Vallahi ben her işini kendi gören kadınlara hastayım sert duran Kendi ayakları üzerinde duran kadınları hep sevmişimdir ben her zaman söylerim Bir kadın erkekten daha fazla kazanmalı daha fazla okumalıdır
Dişil enerji yayıyorlar o yüzden. At gibi olanlar erkek gibi geliyor erkeklere. Her zaman erkeğe ihtiyacı olduğunu hissettiren kadınlar daha kadınsı ve feminen gelir erkeklere
Yani bu erkeğin doğasında iç güdülerinde var bu duygu. Tam olarak viyak viyak miyavlayan değil de naif, kibar, ağzında küfür ve kaba sözler olmayan, cilveli işveli kızlar her zaman erkeklerin zaafıdır. Kaldı ki hanım ağa gibi olanlara kıyasla viyak viyak miyavlayanı bile tercih ederler çoğu zaman.
Ha bunları ben söylemiyorum, toplum ve erkek psikolojisini ele alarak söyledim :)
Ya bu kız 18 19 yaşında falan annem çok izliyor diye görüyorum dizisi var tv'de Burak deniz'e bi yapışıyor ki 19a fazla bu be diyorsun hakkaten 19 yaşında olup o nasıl tecrübedir 😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Konuyla alakasız ama Bu resimdeki kizi da resmen sexobjesi yaptılar.. kizin yaşı daha kaç ya … dizide bile ikidebir öpüp koklaşma. Herseyin bir yakışanı var.. bu kız dizi için yakışmıyor bence ebru Şahin olmalıydı hep yaşı uygun … yank benim fikrim
Benim için fark etmiyor o özelliği ama tam tersi ya ben o tür kızlara bayılmıyorum kendi ayaklarının üzerinde durabilecegini düşünen güçlü kadınlar bana daha çekici geliyor
Vallahi ben bu durumdan çok sıkıldım artık market alışverişi manav alışverişi gibi şeylerden nefret ediyorum yani artık onları aldıracak birini istiyorum hayatımda 😁