Aile & Toplum Balkon keyfi sever misiniz? Yalniž_kadîňn Takip Et Yoda Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 27 Yapay Zekaya Sor Arabaları sayıyorum ilerde ışıklar var durunca bitecek 🚬ler Balkon keyfi sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 15,9b cevap paylaştı. Elbette severim akşamları güzel oluyor gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,3b cevap paylaştı. Evet çok severim tabi ki de.. 1 0 Yorumla
şairruhlu_man Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Bi de çay olacak. Sevilmez mi be o keyif başka. Ama yeşil otobüs adananın mı. Öyleyse o sıcak biraz sıkıntı. d 1 1 Yorumla Yalniž_kadîňn 1 yıl Evet adana Yorumla
Parlayanyıkılışş Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 620 cevap paylaştı. Evet bu da bende gelsin 1 1 Yorumla Yalniž_kadîňn 1 yıl Çok güzelmiş manzaran 😍 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Seviyorum balkon candır ya.. canın sıkılırsa çık hava al sıcaksa çık serinle canını sıkıyorlarsa çık Atla çok işlevli.. 1 2 Yorumla Yalniž_kadîňn 1 yıl Sonunu böyle beklemiyordum 😂 Yorumla Malefiz1313 1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
x-CiciKız-x Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Hava burada soğuk hala. Güneş yok. Kapalı hava var. O yüzden dışarı ya da balkona çıkamam. Çünkü üşütüyor hava. En iyisi uyumak 😄 1 1 Yorumla Yalniž_kadîňn 1 yıl Adana bizi Nisan 'da yakmaya başladı 🥲 Yorumla
Bülentadn Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Severim, ama Araç saymam genelde gökyüzüne bakarım guneslenirim. Adana nin havası güzel 1 9 Yorumla Yalniž_kadîňn 1 yıl Gökyüzüne akşam bakmayı tercih ediyorum şimdi bakınca gözlerim kamaşıyor Bülentadn 1 yıl Güneşe doğru değil bulutlara bakarmisin ne kadar güzel görünüyorlar Yalniž_kadîňn 1 yıl Bulut vardı da biz mi bakmadık 🚬 Yalniž_kadîňn 1 yıl Bu da güneş Bülentadn 1 yıl Canım olunca diyorum zaten. Burası Saricam tarafı mı Yalniž_kadîňn 1 yıl Küfür mü ettin kardeş niye canım olmuş o djdjHayır süleymandemirel burası Bülentadn 1 yıl Küfür etmedim. Canım , yazdım. Bana çok yakınsın. Bende Özal dayım Yalniž_kadîňn 1 yıl Evet Turgut Özal yakın bana Bülentadn 1 yıl Neden nick yalnız. Yalnizmisiniz benim gibi
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Vakit buldukça özellikle sabah erken güneşin doğuşunu izlemek, sessizlik, denizi seyretmek , kuşlar, martıların sesi sonrasında kahvaltı etmek 1 0 Yorumla
Tiryakinimtiryakinn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Severim de henüz başlayamadık biz.. Çok güzel bir güneş var ama nefret edilesi bir rüzgar berbat ediyor her şeyi.. 1 0 Yorumla
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Merhaba,Evet severim hocam! 😅Sigara çay oh mis! 😅 1 0 Yorumla
αlphassia Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Bu keyfi herhangi bir Karadeniz köyünde yaşamak daha lezzetli 1 0 Yorumla
Meeerrrooo Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Bayilirim balkon keyfine: bir cay bir tane de kraker okey yani benim icin gelen geceni seyretmek ☺ 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,3b cevap paylaştı. Evet zaten hep evdeyim sadece balkona çıkıyorum dışarıya hiç çıkmam 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Severim de durulmuyor aşırı esiyor 2 1 Yorumla Yalniž_kadîňn 1 yıl Bizde de hafif bir esinti var çok tatlı hava şu an Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. neresi burası? 1 8 Yorumla 2golgeadam2 1 yıl Adana Yorumla Yalniž_kadîňn 1 yıl Evet Yorumla 2golgeadam2 1 yıl Kozanyolu? Yorumla 2golgeadam2 1 yıl o yeşil otobüs 114 mü? :) Yorumla Yalniž_kadîňn 1 yıl Hayır demirel Yorumla 2golgeadam2 1 yıl peki bakalım Yorumla Yalniž_kadîňn 1 yıl Numarasına dikkat etmedim ama 114 geçiyor reela kadar gidiyor Yorumla 2golgeadam2 1 yıl biliyorum 5 yıl yaşadım Adana da Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl Adanada yapılacaklar listesine eklerim 1 3 Yorumla Richardgör 1 yıl Adana ye, şalgam içKavgaya karışCamdan araba sayGüneşe ateş et😂 Yorumla Yalniž_kadîňn 1 yıl Birde yere çömelmek var onu da ekle, yolda yürürken her yerde görürsün bunu 😂 Yorumla Richardgör 1 yıl Sıçar gibi çöm, tamam ekledim😂 Yorumla
yeşildüzlük Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 yıl Cadde üzerinde ev ne güzel satsan en az 5 milyon eder sjsjsjsj 1 0 Yorumla
Ebru2777 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok severim çok da yaparım 2 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Hayatım balkonda geçiyor neredeyse evet 😂 1 0 Yorumla
jelyz Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 401 cevap paylaştı. Elimde çay, kahve. Bir de gölgeyse... 1 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Balkon yokki keyif olsun 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Evet geldi artık havası 1 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. can sıkıntısı işte:) 1 0 Yorumla
Pamuksekerofficall Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 734 cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Severim. 1 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Keyif alırım 1 1 Yorumla Tendenönceruh 1 yıl Kaç araba sayıldı Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,8b cevap paylaştı. severim 1 0 Yorumla
enesdiebirii Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Mersine benziyor burası 0 2 Yorumla Yalniž_kadîňn 1 yıl Adana Yorumla enesdiebirii 1 yıl Uzak sayılmazmış :) Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Mersin mi orası 0 2 Yorumla Yalniž_kadîňn 1 yıl Adana Yorumla İnflames2626 1 yıl Hımm Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aile & Toplum konusunda 15,3b cevap paylaştı. Severim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Elbette severim akşamları güzel oluyor gadası
Evet çok severim tabi ki de..
Bi de çay olacak. Sevilmez mi be o keyif başka. Ama yeşil otobüs adananın mı. Öyleyse o sıcak biraz sıkıntı. d
Evet adana
Evet bu da bende gelsin
Çok güzelmiş manzaran 😍
Seviyorum balkon candır ya.. canın sıkılırsa çık hava al sıcaksa çık serinle canını sıkıyorlarsa çık Atla çok işlevli..
Sonunu böyle beklemiyordum 😂
🤣🤣🤣
Hava burada soğuk hala. Güneş yok. Kapalı hava var. O yüzden dışarı ya da balkona çıkamam. Çünkü üşütüyor hava. En iyisi uyumak 😄
Adana bizi Nisan 'da yakmaya başladı 🥲
Severim, ama Araç saymam genelde gökyüzüne bakarım guneslenirim. Adana nin havası güzel
Gökyüzüne akşam bakmayı tercih ediyorum şimdi bakınca gözlerim kamaşıyor
Güneşe doğru değil bulutlara bakarmisin ne kadar güzel görünüyorlar
Bulut vardı da biz mi bakmadık 🚬
Bu da güneş
Canım olunca diyorum zaten. Burası Saricam tarafı mı
Küfür mü ettin kardeş niye canım olmuş o djdj
Hayır süleymandemirel burası
Küfür etmedim. Canım , yazdım. Bana çok yakınsın. Bende Özal dayım
Evet Turgut Özal yakın bana
Neden nick yalnız. Yalnizmisiniz benim gibi
Vakit buldukça özellikle sabah erken güneşin doğuşunu izlemek, sessizlik, denizi seyretmek , kuşlar, martıların sesi sonrasında kahvaltı etmek
Severim de henüz başlayamadık biz.. Çok güzel bir güneş var ama nefret edilesi bir rüzgar berbat ediyor her şeyi..
Merhaba,
Evet severim hocam! 😅
Sigara çay oh mis! 😅
Bu keyfi herhangi bir Karadeniz köyünde yaşamak daha lezzetli
Bayilirim balkon keyfine: bir cay bir tane de kraker okey yani benim icin gelen geceni seyretmek ☺
Evet zaten hep evdeyim sadece balkona çıkıyorum dışarıya hiç çıkmam
Yanımda güzel kadın varsa severim ama sohbet için falan.
Severim de durulmuyor aşırı esiyor
Bizde de hafif bir esinti var çok tatlı hava şu an
neresi burası?
Adana
Evet
Kozanyolu?
o yeşil otobüs 114 mü? :)
Hayır demirel
peki bakalım
Numarasına dikkat etmedim ama 114 geçiyor reela kadar gidiyor
biliyorum 5 yıl yaşadım Adana da
Adanada yapılacaklar listesine eklerim