Babam her şeyi mahvediyor napıcam?

kız istemem oldu 20 güne de nişanım var doğru düzgün babalık yapmıyor nişanlımın ailesinin bizim eve gelmesini istemiyor çay içmeye gelmişlerdi kayınvalidemlere ben bir şeye karışmıyorum kocaman insanlar ne yaparlarsa yapsınlar dedi zoruma gitti beni altın almaya gtürdüler annemle gittim o gelmedi yemek ısmarladılar beni çağırmadınız diye kavga çıkardı evde ama ona bir şey sorunca hep azarlıyor beni evlenirsem İstanbul'da yaşicam memurum korkmuyorum istanbuldan nişanlım da allah var çok iyi biri anlayışlı hep dua etmiştim tam dualarımdaki gibi biri ama babam hep sorun çıkarıyor kız istemede bile dedem verdi beni kendi süs gibi oturdu doğru düzgün babalık yapmadı zaten narsist bir insan sevmedi öpmedi başımızı okşamadı şimdi geçen günki kavgamızda da zaten İstanbul'a gidicen s. k. tr. git dedi bunları kimseye de anlatamıyorum ama çok zoruma gidiyor insan der ki güzelce evlendireyim de kızım yuvasını kursun ama yok ölene kadar da unutmicam beni evden kovuş şeklini hayır ortada ciddi bir sorun da yok babannemle dedem de geldi dün bize onlarla da başka sebepten kavga ediyor dedem en son lanet ederek gitti evden nişanlıma da anlatamıyorum insanoğlu ya ilerde başıma kakar diye çok üzülüyorum üstüne bir de ms hastasıym stres olmak istemiyorum ellerim titriyor napıcam akıl verin nişanlımın ailesi ile de kötü olmak istemiyorum her dediğimi yapıyorlar beni 6-7 ayda babamdan daha çok sevdiler en azından bana kızım dediler 25 yıldır babamın ağzındnan o lafı duymadım beni sabahları ayağıyla uyanıdrırdı çok üzülüyorum çok

Babam her şeyi mahvediyor napıcam?