Annem sanırım 😂 ilk aklıma o geldi , çünkü kaç yaşına gelmişim iki evlat sahibiyim ama hala peşimi bırakmıyor , nerdesin , ne yedin, ne içtin üstüne kalın bir şey giyin sen şimdi zippidi gibi giyinmişsindir 😂 vss diyerek sürekli arar sağolsun
Bazen geçmişten gelen bir bakış, bir ses, bir anı öyle kolay kolay peşini bırakmaz insanın. Ne zaman kendimi toparlasam, bir şekilde izini sürüp karşıma çıkar. Bazen gerçekten bir insan, bazen sadece zihnime kazınmış bir silüet gibi… Gitmesini istediğim hâlde içimde yer etmiş, uzaklaştıkça daha da derinleşmiş biri var. Peşimi bırakmıyor çünkü ben de tam olarak bırakabilmiş değilim. Ne tamamen silmişim, ne de geri istemişim. O yüzden bazen bir ismin bile içimi allak bullak etmesi normal geliyor. Çünkü bazıları gitse de, ruhunda iz bırakarak kalıyor.
Bir aralar 3-5 kişi vardı. Sonra hepsinin ortak noktasının, ben olduğumu öğrendiler. Birbirleri ile kavga ettiler. Sonra bir daha hiçbirine denk gelmedim. 😂
burada bir sapik var sürekli engelliyorum. yine hesap açıyor. ana bacı düz sövüyorum yine geliyor yüzsüz. aynı şehirde olduğumuzu biliyor arkadaş olacakmış evli olduğumu bile bile.