Kaynanam gelinlerine ayrımcılık yapıyor?

Güncellemeler
1 yıl
Kaynanam ve kayınbabam sürekli gelinler arasında fark koyuyor. Elti adayım var. Aramız çok sıkı olmasa da mesafeli ve saygılı bir ilişkimiz var. Benim kaynana tarafı doğulu biz de doğuluyuz ama modern bir kafamız var. Ben evleneli 1 yıl olmadı. Kayınvalidemin durumları pek yok ve ben de beklentili bir şekilde evlenmedim. Bir bilezik nişanımda bir de düğünümde az gramlı bir bilezik takıldı. Onu da zar zor alabildiler. Biz diğer bilezikleri emanet aldık ve bu fikir de benim tarafımdan öne sürüldü.
Güncellemeler
1 yıl
Düğünü de istediğim yerde yaptırmadılar ücretini biz eşimle karşılayacaktık zaten ama illa onların istediği çok kötü bir yerde olan ve çingene insanların geldiği berbat ötesi bir düğün yaşadık. Kına istemediğimi ve sevmediğimi belirtmeme rağmen bana zorla kaynanamın evinde kına yaptılar. Ben yine ses etmedim. Hep iyimser oldum kötü düşünmedim. Üstüne kalkıp düğünde takılan paralar bizim elimize gelmeden kayınvalidelere gitti ve para meçhul biz yine de bir şey demedik eşimle. İkimizde çalışıyoruz
Kaynanam gelinlerine ayrımcılık yapıyor?