Uzun süredir canımı sıkan durumlar var iki yıl önce eşimden ayrılma kararı aldım bir tane kızım var aile evinde yapamadım ayrı eve çıkmak zorunda kaldım sekiz aydır idare etmeye çalışıyorum daha kızım küçük anaokuluna gidiyor bu eve gireceğim diye krediler çektim şimdi günlük işlere gidebiliyorum tam gün işe gidemiyorum kızımın okul saatleri uymuyor bakanım olmuyor her şeyde çok zorlanmaya başladım kızım bugün parmaklarını gösterdi kenarları hep böyle soyulmuş anne öğretmenim bitirirken oluyor dedi meyve sebze yemem gerekiyormuş dedi bu lafı benim çok zoruma gitti karın tokluğuna çalışıyorum çünkü yemek veriyorlar kızıma getiriyorum 20 kg’a yakın verdim artık ben kırayı bile denkleştiremedim on gün geçti dışardan bir şey alamıyorsun ateş pahası sekiz aydır bir yatak alamadım kızıma ikinci el koltuk aldım onun üstünde yatıyoruz benim bel fıtığım var her gün bel ağrısı çekiyorum sabret diyorum ama kızımı böyle görünce yaklaşık iki yıldır yatakta yatmıyor çok üzülüyorum insan kendine değil de çocuğuna yapamayınca kalbinde bir boşluk hissediyor düşünüyorum bu böyle nasıl gidecek diye bana biraz dua edebilir misiniz
Güncellemeler
1 yıl
Öğretmenim vitaminsizlikten oluyor dedi’
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tek basina çok zor hayatina iyi güvenilir birini alsan kendin de çocuğun da rahat etse olmaz mi?