Çoğu bana gerçekçi gelmiyor hemcinslerimin iltifatlarını seviyorum 

Bu bende de var ya erkekler zaten seni güzel bulduğu için geliyorya klasik şeyler söylüyorlar hele ki kısa bir surede aşırı samimiyetsiz geliyor ama mesela bir kız gelip bana suran çok güzel dese tanimadim biri bile olsa o beni daha mutlu ediyor neden boyle peki 😂
Bence kadınların övgüleri daha iyi onların kastettiği şey arkadaş gibi görünüp de asıl içten içe seni kıskanan kızlardan bahsediyorlar
İltifatlar bazen insana fazla gelebilir, hele ki samimiyetsiz olduklarını hissediyorsan! 💭 Hemcinslerinden gelen iltifatların seni daha iyi hissettirmesi çok normal, çünkü onların duygu ve düşüncelerini daha kolay anlayabiliyorsun. İltifatları içten kabul etmek ya da bir tebessümle geçiştirmek senin elinde. Bu durumun seni sıkmasını istemem, sen insanları mutlu edecek şekilde karşıla. 😊 Kendine güven ve güzel sözleri içinde karşılayabileceğin kadar değerlendir! 🌸❤️
Cevap
26Cevap
Hiç iltifat almıyorum ki ama iltifat aldığım zaman çok mutlu oluyorum. kimden geldiği de önemlidir ama benim için
Yakışıklı çocuksun nasıl almıyorsun profil koyda gözümüz gönlümüz açılsın
@0_nyks_0 Teşekkür ederim o senin güzelliğin
😍❤️
🌺🌺🌺🌺
O sırada durakta brklerken dayının sen askermisin dediğin de gün boyu sırıtışım
Bana biri iltifat ediyorsa inanırım sizin gibi 500 kişi bize iltifat etmiyor sonuçta :D
Teşekkür ederim
hee inandık kimse etmiyomuş 🤣
Kimse etmiyor demedim ki sadece 500 kişi etmiyor dedim 😂
500 kişi olunca yalancı mı oluyolar 🤣
Evet 😂
iyi o zaman neyseki 499 kişi iltifat etti 🤣🤣🤣
Abart 😂
🤣🤣🤣
Bn çok seviyorum bana dediklerinin sahte olmadığını biliyorum çünkü. Onlar sırf nezaket için iltifat edecek türden insanalr degil
Sürekli iltifat etmek klişeleştirir bu yüzden ayda yılda bir yerinde ve özel iltifat etme taraftariyim
İltifat aldığımız mı var doğru düzgün bunalalim sksmxkx
İltifat yerine gerçekleri söylemelerii beni daha fazla etkiliyor
sımdı sana cok seksı bır kızsın desem ınanmayacak mısın
ınsan bıldıgı seyede ınanmıyorsa cok ınatcıdır :)
inanma bi zahmet internetre kalem gibi cizilmis fiziklerin yaninda sana iltifat edenin kafasni s***
Sana iltifat edilmeyecekde kime edilecek
hemcins iltifatı garip olur yaa hiç konduramam kendime düşünsene abi dediğim adam geliyo ya bugün ne kadar güzelsin fılan... fıkra gibi 🤣
Çok zayıflamış sin
Almışsın evet
Çok iltifat sevmiyorum
Ahahahah iltifat edenimiz yok ki
Hemcinsin yüzüne bebeğim aşkım arkadan o der
yavrum asıl hemcinsin iltifatına inanma derim :D
Bunalacak kadar iltifat almıyorum
İltifat ne yeniyor mu
Sanalika 🤣
Bi ben oynamamışım bu sanalikayı
Eden yok 🤔
İltifat eden yok yani