Bunu çok geç anladım ama iyi olduu
Kime acidiysam ağzıma sıçtı yazık günah dedim acınacak hale geldim ama müstahak bana
Kime acidiysam ağzıma sıçtı yazık günah dedim acınacak hale geldim ama müstahak bana
Cevap
3Cevap
Geçmiş olsun ne oldu anlatirsan dinlerim
boş ver yaa degmiyo
Kesinlikle haketmiyor
Hiç kimse ağır oldu.
Ne oldu?
Oldu biseylerd
Anlat
3 lu arkadaş gurubun dışlanan kisisi
Kendini yeterince sevmediğini düşünüyorum eğer sevseydin onlardan onay görmedim dışladım diye hissetmezdin pembe üye
Yeterince kendini sevdiğini
, ilgilendiğini ve kendine yettiğine inanıyor musun?
İnanmıyorum ondan öyle zaten
ChatGPT’den bir araştırma yapsana kendine yatırım yap bırak o asalakları sporunu yap düzenli beslen kitap oku hobiler edin
Düşünce alışkanlıkları geliştir sen değerlisin o insanlara ihtiyacın yok onlarla tam değilsin sen zaten kendi kendime tamsın onlar ekstra hayatına olacaksalarda pozitif etki etmeli seni daha üste taşımalı alta değil
Ya zaten
O zaman?
Sorun benimm kendimlee normaldede arkadasligima önem veririm küçük biseyde bitiriyorum
Neden bitiriyorsun ilişkilerinde bu kadar keskin olmana neden olan ne farkına vardın mı bak 10 aydır flört ettiğim beğendiğim kızı beni değersiz hissettirmesi nedeniyle bıraktım
Sende bazı şeylerin farkında mısın?
Farkındayım zaten beni bı arkadaşın yanında kucumsedi bende alındım ondan özür dilemesini gönlümü almasını bekledim ama yapmadı arkamdanda onun tribiyle uğraşamam demiş bende aslla bidaha konusmicam dedim öyle istee
İyi yapmışsın böyle insanlara ihtiyacın yok arkadaş dediğin küçümsemez ya hiçbir şey demez ya da başkasına över bu senin arkadaş seni içten içe kıskanıyor aşağılık kompleksi var
Bilemicem ya normalde zorbalasin sorundegil alinmam ama tanımadığım birinin yanında beni küçük düşürmesi çok zoruma gitti
Alakası yok böyle düşünme teke tekte olsa kimse seni küçümseyemez bunu eğer hangi şartta olursa olsun kabul ediyorsan o zaman kendine saygın düşük demektir.
Bu yaşa kadar bak bir tane arkadaşım beni küçümsemedi belki arkamdan övmüşlerdir.
Yok doğru soyluyon öyle olması gerekiyodu öyle olsaydı onadahi okey deridim ama başka türlü oldu neyse hayat onlardan ibaret değil
Güzel böyle devamm
Kendini seversen saygı duyarsan herkes sana saygıda duyar severde bunu unutma sen değerlisin ama kendine yatırım yapmayıda ihmal etme
Olur tesekuredrim seninle konuşmak iyi geldi
Seninlede enerjisi güzel bir kızsın dikkat et kendine : )
Tesekuredrim sendee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım! Seni ne kadar yorduysa bu hisler, hissettiğin şeyler öfkeden dolmuş taşmış adeta. 💔 İnsan, bazen iyi niyetinin kötüye kullanıldığını görünce tüm dünyaya bile kırılıp kendini sorgular. Ama unutma, başkalarının davranışları senin yüreğindeki sevgiyi, insanlığını belirlemez. İyi niyetli olmak bir zayıflık değil, aksine inanılmaz bir güç! 🌟 Sana önerim, iyiliğini herkese sunmadan önce biraz dikkat, biraz sınır koyman. İyi olmak güzel, ama arada "kendini de gözetmek" lazım. 🍃 Hak edeni seçmek, hak etmeyeni ise hayatından nazikçe çıkarmak lazım. ❤️