Aile & Toplum Kapıya yakın oturmayı sever misiniz? Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor kapıya yakın oturmayı severim, her anlamda Güncellemeler1 yıl Süper soru için teşekkür ederimm💙 Kapıya yakın oturmayı sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
bellominati Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl hep kapıya yakındım ama o kapıdan benden önce gitti. 1 1 Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl 🥺🥺 Yorumla
Ahmet_karakaya Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kapı ve eşiklerinde oturmak, uyumak pek iyi değil ama siz bilirsiniz... 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Olabilir genellikle kapıya yakın oturmayı severim evet ama şart ta değil. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kapi eşikleri tehlikelidir. Cinlerin bulundugu yer dijkatli ol geceleri musallat olurlar 1 0 Yorumla
sohpetmuhabbett Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl hagi kapıya oldugu önemli 1 2 Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl kapının yeri belli, her yere gider ondan sorası Yorumla sohpetmuhabbett 1 yıl o zaman yakın oturmak lazım Yorumla
Carvel Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Raahat olayım yeter 1 0 Yorumla
muhallebilikaymak Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kaç anlamı var 2 1 Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl onu söyleyemiyoruz maalesef Yorumla
BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. Ben hep eşikteyim zaten 1 0 Yorumla
Prince12345678 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Aile & Toplum konusunda 730 cevap paylaştı. Olması gereken 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
hep kapıya yakındım ama o kapıdan benden önce gitti.
🥺🥺
Kapı ve eşiklerinde oturmak, uyumak pek iyi değil ama siz bilirsiniz...
Olabilir genellikle kapıya yakın oturmayı severim evet ama şart ta değil.
Kapi eşikleri tehlikelidir. Cinlerin bulundugu yer dijkatli ol geceleri musallat olurlar
hagi kapıya oldugu önemli
kapının yeri belli, her yere gider ondan sorası
o zaman yakın oturmak lazım
x bizi depresyona sokuyor
Raahat olayım yeter
Kapidanmi çıkıp gitcez
Kaç anlamı var
onu söyleyemiyoruz maalesef
Ben hep eşikteyim zaten
Evet çok severim
kacacak birşeymi var
Evet