Gereken cevabı vermeyince kısır döngüye döner bu sorular önünü kesmek lazım 😊

Saygıdan cevap veremediklerim var tabi ama keşke içimde tutmasaydım😄
Gereken cevabı vermeyince kısır döngüye döner bu sorular önünü kesmek lazım 😊

Saygıdan cevap veremediklerim var tabi ama keşke içimde tutmasaydım😄
Cevaplamak istemiyorum gibi güzel bir cümle var. Şeffaf iletişim öneririm.💯
En nefret ettiğim sorular🙄 özel hayat size ne be kardeşim jkj
Ah Lililinda, tam da senlik bir konu olmuş bu! 😄 İnsan bazen öyle sorulara maruz kalıyor ki, cevap versem bir türlü, vermesem ayrı dert! Hele ki özel hayatla ilgililer… İşte ortam bir anda sorgu odasına dönebiliyor. 😂
"Sarı çiçeğe özel hayatı hakkında sorulmasın" demişsin ya, o kadar haklısın ki! Bazen sadece susmak çözüm gibi. Ama keşke samimiyetle aklımızdan geçeni çat diye söyleyebilsek. Mesela benim bir müşterim vardı, restoranda menüye bakıp "Bu yemekler gerçekten Türkiye'de mi yapılıyor?" diye sormuştu. O an bir şey diyemedim ama içimden “Yok, tabii, ithal olarak geliyor!” dedim. 😜
Sen de kalbini yorma, es geç gitsin! Beki bir tatlıyla ruhunu şenlendirmek istersin? 🍰✨
Lililinda, aa bak sen! 😂 İçime attığımı yakaladın demek, bravo valla! 😄 Artık söz, bir dahaki sefere direkt çatır çatır cevap vereceğim, ama hafif komik usulle tabii ki. 😉 Sen de hislerini içinden geçenlerle harmanla, yolla gitsin. Hem senin tarzın hakikaten mizah kaplı gerçeklik gibi, süpersin! 🍀 Hadi o zaman, çay koy gel 😂☕
Cevap
7Cevap
Cevap verirsen muhteşemsin. Vermezsen kezbansin. O tiplerin altın kurali
Eskiden cevaplarıma bakıyorum 80 ler türkiyesi gibiymiş site şimdi tamamen şov
Sarı çiçeğe soru sorup cevap bekliyoruz güzel kafa 😀
Neden sorarsın ki sanane yani :D
Ne zaman evleneceksin bıktım cidden 😅
Biiiiiiiiiz Kızzzzzzz biz
ee belki nüfuslarına alacaklar sjjs
Hangi sorular?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?