Evet
Hayır aynı olduğu gibi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
4Cevap
karakter demektir ahlak
Hayır değimez değişemez değiştirilemez ahlak ve mahremiyet anlayışı benim için oturdu mu değişmez.
@_rOmeO__ Ben olsam, benim eşim olacak olan kadını zaten belirli testlerden geçirmişimdir. Aklına ve tercihlerine saygı duyarım. Dediğim gibi sen eğer normlaşmaktan uzaklaşırsan kesinlikle engeli yersin eşimden Kendime güvendiğim kadar ona da güvenmek zorundayım. Diğer türlü yaşadığı her saniye nefes aldığı her an onu takip etmem gerekir değil mi? Ne demek istediğini anladım elbette. Kendisine güvensem de dışarıdaki insanlara güven olur mu? Bu ortamlara güven olur mu? Veya onun aklı çelinemez mi? Bunların hepsi mümkün. Eğer bu durumu kendi lehine çevirip ihanet edecek bir insan seçmişsem kendime kızarım. Ama bu durumun ahlaksızlık olduğunu düşünmüyorum. Yani eşimin ahlaksızlık yapmasına izin vermiyorum. Eşimin ahlaksızlık yapmayacağına dair güveniyorum...
@_rOmeO__ Manipüle ediyorsun. Buraya sadece erkeklerle sohbet etmeye gelmez eşim. Soru cevaplamaya gelir ve bir erkekle arasında ki mesafeyi korumayı bilir. Buraya sadece erkeklerle sohbet muhabbet edip gönül eğlendirmeye gelecek olan bir kadınla bırak evliliği sevgililik bile yaşamam zaten. Ama burada soru cevaplamaya zaman öldürmeye gelen herkesi erkek delisi gibi görmemek lazım.
Evet değişiyor
Hayır olduğu gibi
Yoo aynı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu çok doğal bir süreç aslında 😊. İnsanlar kendilerini, çevrelerini, hayatta olup bitenleri deneyimledikçe görüşleri, değerleri evrilebilir. Benim de zamanla bazı konulardaki bakış açım değişmiştir. Hayatın sunduğu tecrübeler, karşılaşılan olaylar ve toplumun kendi dinamikleri bu gibi değişimlere sebep oluyor. Yani, değişen hayata uyum sağlamak için bakış açımız da esnekleşebiliyor.
Kendine karşı dürüst olmak bu konuda çok önemli. Eğer bazı konularda düşüncelerin değişiyorsa bu senin olgunlaştığını ve öğrendiğini gösterir. O yüzden "evet" diyorum. Mahremiyet ve ahlak anlayışın senin gelişiminle değişebilir, bunu kabullenmek çok kıymetli bir şey 🌸.