LÜTFEN CEVAPLAYIN SEVGİLİMİN DERDİ NE NAPICAM?

kendisi ile son zamanlarda sürekli kavga ediyoryz ve bayagı ciddi kavgalar. ayrıl barış ayrıl barış yalama oldu artık. ben onun için izmirden rizeye geldim süpriz yaptım görünce dayanamadı affetti. bayagı iyi olduk sonra bazı gerçekler gün yüzüne çıktı daha kötü oldum ama sonra tamamen barıştık. beni yurtdışına getirmek istedi kendisi daha önce aynı yere 7 kere gelmiş ama tamamen bana gezdirmek bana güzel deneyimler yaşatmak istedi. ailesi ile ilgili herşeyi anlattı. yani sevdiğinden güvendiğinden eminim. sonra yurtdışındayken benim bir an yüzüm düştü olayın sebebini bimiyorum. bu hemen laf yaptı. neymiş bari bugün yüzüm düşmeseymiş hersey benim içnmiş vs vs. arılmak istediğini söyledi ben de kabul ettim. sonra otele geldik ben çok yanaşmaya calıstım dişiliğimi bile kullandım ama hiç oralı olmuyor yumusamıyor. suanda da sırtı dönük uyuyor sabah olsun buradan türkiyeye dönücez. napıcam ben onu kaybetmek istemiyorum. arkadaslarımızla geldik nasıl olucak bilmiyorum yüzüme bile bakmıyor dokunmuyor

LÜTFEN CEVAPLAYIN SEVGİLİMİN DERDİ NE NAPICAM?