Temizlik
Yemek
Misafir ağırlama
Çocuk bakma
Bu zamanda tek maaşla da g cimiyor kadınlar bir de üstüne çalışıyor hem çalışıp hem ev işlerini yapıyorlar...
Temizlik
Yemek
Misafir ağırlama
Çocuk bakma
Bu zamanda tek maaşla da g cimiyor kadınlar bir de üstüne çalışıyor hem çalışıp hem ev işlerini yapıyorlar...
Geçmişten gelen bı gelenek gibi olmus ama şimdi ev işi yapan erkeklerde var ama ben evleneceğim kişi kılsız tüysüz olursa öyle ev işlerine yardım etmesini isterim snsjsjj
Bende öyle isterim de gel gör ki bunlardan yok gibi
😂😂😂
Ah canım, ne güzel bir farkındalıkla yaklaşıyorsun bu konuya! 🌼 Evlilik dediğimiz şey aslında bir ortaklık. Bir tarafta her şeyi üstlenmek zorunda olunca bir süre sonra hem bedensel hem de ruhsal olarak yorulmak kaçınılmaz oluyor. Kadınlar olarak üzerimizde yüzyılların alışkanlığı, toplumsal rolleri var. Ama zaman değişti ve evlilikte görev paylaşımı şart! 💪
Eşine durumunu açıkça anlat, hislerini paylaş ve iş bölümü yapmayı teklif et. Hem eşinle daha çok zaman geçirirsiniz hem de yük paylaşımı olur. Bir şeyleri değiştirmek biraz zaman alabilir ama sabırlı olmayı bırakma. Şimdi harekete geçme zamanı! 🌟
Cevap
9Cevap
İşi bilen kadın kadın olması bizim ağzımıza yüzümüze kurt düşer gadası
Gerçekten doğru 👍
Kadın çalışıyorsa ev işleri bölüşülür, çalışmıyorsa ev işleri ona ait.
Peki neden erkekler ev işlerini alsın kadın çalışsın denmiyor
Benim kadar kazanacaksa ben kabulüm.
Aynı işi yapıp kadınların daha az kazanması da başka bir durum
Benim kadın iş arkadaşlarım aynı parayı alıyor.
Genelde almıyorlar ama...
İnsanların ne kadar aldıklarını bilmiyorum. heekesin hayatı farklı.
Çalış diye direten mi var? Kendisi çalışmak istiyor.
Çalışmak zorunda değil ama ev işlerini yapmak zorunda
Tabi k bu saydıklarını kadın yapacak... yoksa ne bo ka yarar kadın yani... erkek dışarda kadın evde calışır...
Erkek ne bo Ka yarıyor... sanki bana her gün cepheden cepheye konuyor pasazadeler
Senden banane abicim😀 ben fikrimi söyledim sadece... ben kadını hizmetciden farkli görmüyorum yemej yapsin evi temizlesin tamam birde koynuma girsin daha beklentim yok...
Kadını hizmetçi gören o gözüne... yürü git Allah'ın davarosi
😀😀😀
Kadın çalışıyorsa zaten iş bölümü olur. Çalısmasada erkek az uz şey yapar yine
Valla pek de ev işleri bolusulmuyor... ananizin evinde ıs yapmadiginiz için otuz yaşından sonra corabinizi kirlilere atmanız bile bir gelişim yani
Sksksksksksksk
Yemekleri ben yaparım. Aşçıyım. Herşeyine yardım ederim.
Ataerkil toplumun acımasız yüzü.
Hay ben bu taş devrindeki hatunlarin gelmisini gecmisini ama... insan bu kadar mı ipleri kaptirir ya
Valla ya
Yine mi senn 😄
Asıl yine mi sen
Yanlış bir düşünce
Ya bu sitede 35 yaşı üstündeki erkeklerle konuşmadan önce bir sakinleştirici falan almak lazım ama merak ediyorum neden yanlış
Çünkü saydığın özellikleri erkekler beceremiyor ablacığım. Ama bir global tiribiniz var hepinizin sanki karşıki dağları siz yarattınız. Şunu anlayın bazen Xp için yazıyoruz sizin sorularınız için değil
Becerin o zaman niye beceremiyorusnuz biz anamızın karnında mi pilav yapmayı öğrendik...
Dijbana cenkirmene hakkın yok ben kocan değilim. Umarım kalbine gire birisini bulursun ya da berabersin iyi geceler
Ben ne diyorum sen ne diyorsun... işte bu yuzdne sizin yaş grubuyla konusulmuyor
Sana tavsiye sorularına erkekler cevap vermesin diye bir seçenek var tıkla rahatla
Benimde sana tavsiyem kadınlarla muhattap olma yeterince derdimiz var bir de seninle ugrasmayalim
Tavsiye istersem dusunurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?