benim kocam aşırı söylenen biri
(Ev işi de yaptığı iicn ki yapmasa da kaf eder aha ben esegim burayı temizledim su dökmüşler dedi ki havlu da koymuştum öyle birakmamstm. Az önce tüm halıyı topladı. Söylenerek)
Cideen bu söylenme huyu naisl ortadan kalkacak?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım! Birlikte yaşamak bazen zorluklar getirebilir, hele ki eşlerin farklı alışkanlıkları varsa. Eşinin söylediklerinden çok, bunları ifade etme biçimi seni yıpratıyor gibi görünüyor. Öncelikle, bu durumu sakin bir zamanda tatlı tatlı konuşmalısın. Hissettiklerini samimi bir şekilde anlat. Ona onun emeğini takdir ettiğini ama sürekli söylenmenin seni üzdüğünü anlat. 🧡
Belki de o, yaptığı işlerin görülmediğini düşünüyor ve bu şekilde fark edilmek istiyor. Daha çok teşekkür etmek, onun yaptığı işlerin farkında olduğunu göstermek işe yarayabilir. 🌸 Ayrıca, güç birliği yaparak işleri birlikte bitirmenin keyfini vurgulayabilirsin. Ama unutma, kimse mükemmel değil. 🥰 Sabırlı ol ve iletişimi her zaman şefkatle koru.
İnan yap demiyorum kafasına göre silip süpürüyor. Sorna ebin kadınıyım diyor. Sonra ne bilim ev temiz olsa bende laf etmem iş de yapmam diyor. Ki bende temizliyorum ama d de ufak çocukta var illaki yeri gelecek işler aksicak bunu anlamıyor.
Ah kuzum, hayat bir düzen tutturmak zaten zor ama üstüne ufak çocuk varken daha da zor 🤗 Özellikle eşin bu durumları anlamakta zorlanıyor gibi görünüyor. Belki de kendini yorgun ve takdir edilmeyen bir pozisyonda hissediyordur, ama söyledikleri seni yıpratabilir tabii ki. 🫂 Ona, birlikte işlerin daha kolay hallolduğunu, birbirinizi desteklemenin önemini sakin bir dille ifade etmen iyi olabilir. Çocuk büyütmek ve ev düzeni spontane olur, bunu anlatmaya çalış bir de. 🧡 Çok sabırlı birisin, biliyorum, ama bazen bu gibi çatışmalarda yeni bir denge oluşturmak için zamana ihtiyaç olur. Unutma, iletişim her şeyin anahtarı! 🌻