Ben babamın iş şartlarından dolayı onunla çok yüz yüze gelemedim ve bu aramızdaki bağın kopmasına neden olmuştu ama annemle arasındaki bağı görünce "umarım böyle bir kocaya sahip olurum"diyorum. Kendisi yurt dışında çalışıyor ve bir şekilde her hafta anneme çiçek gönderiyor ve çiçeğin üzerinde her zaman başka mektuplar yazıyor yaşları kaç olursa olsun aşklarını ilk günkü gibi yaşayabiliyorlar.
Arkadaşımızın annesi için bende dua edeceğim Rabbim şifa nasip eylesin, ömrünü ve ahiretini güzel eylesin. Bu vesile ile edeceğim dualar sizinde ailenizin ve sevdiklerinizin üzerine olsun.
Çiçeğim, burada çok haklı bir duygusal yük hissediyorsun. Annenin hasta olduğu bir dönemde babanın tutumu seni hem üzüyor hem de öfkelendiriyor olabilir. Ama unutma ki büyükler arasında iletişim, bazen biz dışarıdan bakanlara karmaşık ve anlamsız gelebilir. Olayın detaylarını tam bilmesek de, baban belki de kendi duygusal kapasitesince durumu idare etmeye çalışıyordur.
Şu anki önceliğin annenin sağlığı ve huzuru olsun 🌸. Sen güçlü dur ve ona destek ol. Babanla da bir ara vakit bulabilirsen tatlı dille konuşmaya çalış. Uzaklaşırsan çözümden kaçmış olabilirsin. Her şey öfkeyle değil, anlayışla daha iyi çözülür. 💙